Kako je Jokićeva odluka dočekana u Savezu?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.05.2019.
15:50
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Oglasili su se predsednik Saveza Predrag Danilović i selektor "Orlova" Aleksandar Đorđević.

Beta/AP Photo/Eric Gay
Beta/AP Photo/Eric Gay

Povezane vesti

Srpski internacionalac Nikola Jokić saopštio je u petak da će nastupati za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Kini i time obradovao sve ljubitelje košarke u Srbiji.

Tim povodom oglasili su se predsednik Saveza Predrag Danilović i selektor Aleksandar Đorđević.

"Presrećan sam što će Nikola igrati za ovu generaciju reprezentativaca Srbije koja je zrela za najveće uspehe", rekao je Danilović za "Blic".

Selektor Aleksandar Đorđević rekao je da je Nikoli Jokiću čestitao još u četvrtak.

"Što se Nikole tiče, ja sam mu još u četvrtak lično čestitao. Ostvario je fenomenalan uspeh, apsolutno zaslužen. Odigrao je sezonu iz snova u kojoj je vukao svoju ekipu i postao najbolji centar NBA lige u ovom trenutku", kazao je Đorđević.

Nikola Jokić je juče uvršten u idealnu petorku NBA lige, a danas je saopštio da će krajem avgusta biti deo tima koji će igrati na Mundobasketu.

"Na to svi možemo da budemo ponosni, a najviše on, njegovi roditelji, familija i svi ljudi koji su radili sa njim", rekao je selektor Srbije Aleksandar Đorđević.

Srbija je danas dobila još jedno veliko pojačanje za budućnost, pošto je mlada zvezda Real Madrida Mario Nakić odlučio da nastupa za "Orlove".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 24.05.2019
17:52

Teo, Micic, Jovic
Bogdan, Gudura
Kalina, Lucic
Bjelica, Jelovac
Jokic, Bobi, Milutinov.
Fale mi mesta za Milosavljevica i Nedovica...Neda je bio povredjen, a za Gagija jednostavno nema mesta, mada mislim da ce ga Sale zvati jer se zna koliko ga ceni. Gudura moze i na tri, Kalinic i Lucic i na 4. Tako da mozda Milosavljevic umesto Jelovca pa da igramo small ball sa Kalinom ili Lucicem na 4. Idemo po zlato !