Kakav početak nedelje za Radanova

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.06.2017.
10:54
Izvor: Sportske.net

Trofej je završio u rukama košarkaša Crvene zvezde mt:s, Aleksi Radanovu i Ajzei Ostinu za utehu ostaje to što su izveli najbolje poteze u finalnoj seriji.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s očekivano su odbranili trofej u domaćem prvenstvu, pošto su u finalnoj seriji "počistili" FMP iz Železnika.

Nema sumnje da je FMP samim plasmanom u finalnu seriju napravio sjajan posao pa u Železniku i nemaju za čim da žale nakon svega.

Da se dobro radilo u prethodnoj sezoni potvrđuje i to što je selektor Aleksandar Đorđević danas uputio dva poziva igračima FMP-a, Aleksi Radanovu i Dejanu Davidovcu.

Za Aleksu Radanova će ponedeljak verovatno postati omiljeni dan jer je uz poziv u nacionalni tim dobio još jedno priznanje. Košarkaš Crvene zvezde mt:s koji se "kali" u FMP-u izveo je najbolji potez finalne serije Mozzart Super lige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mosala1983
Monday, 19.06.2017
11:06

За њега самог најбитније да оде храбри радоња. Да дође тренер са петљом који указује шансу младим играчима. Истина. па пишите одговоре до миле воље.

avatar
X
Monday, 19.06.2017
11:01

Dovoljno je videti Guduricev kos i trenutak kad ulazi u reket kako se 2 igraca FMP-a koja mogu da ga blokiraju sklanjaju od kosa. Kakav cirkus :)