Kakav motivacioni govor kad Partizan dolazi?!

Autor: Beta Beta
petak 18.10.2019.
12:05
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević rekao je danas da će njegova ekipa uraditi sve da predstojeći meč protiv Partizana bude spektakl i naveo da očekuje da će utakmica biti neizvesna, na jedan šut.

aba-liga.com/Petrol Olimpija
aba-liga.com/Petrol Olimpija

Povezane vesti

Košarkaši Mornara dočekuju sutra Partizan u utakmici trećeg kola ABA lige.

"Kao i uvek kad u našem gradu gostuje Partizan, zna se da nas očekuje košarkaški spektakl. Mi ćemo uraditi sve sa naše strane da spektakla zaista i bude. Pre svega, tu mislim na jednu pravu sportsku atmosferu kakva je bilo i ranijih godina. Očekujem da utakmica, kao i naše prethodne u ABA ligi, bude nezvesna, na jedan šut", rekao je Pavićević.

Ekipa iz Bara je novu sezonu u regionalnom takmičenju počela sa dve pobede, dok je Partizan u prošlom kolu poražen od Primorske i ima skor 1/1.

"Najlakše je pripremiti takve mečeve, u kojima su nepotrebni motivacioni govori. Što se tiče drugog dela, strategije, sigurno je da je Partizan u prednosti, iz prostog razloga što su njegovi igrači više vremena proveli zajedno. Rezultati pokazuju da su uigrani i da su spremno dočekali sezonu, što se ne može za nas reći", rekao je Pavićević.

On je dodao da ekipa još nije odradila kompletan trening sa svim igračima, pošto su se na odsustva zbog reprezentativnih obaveza nadovezale povrede i bolesti.

"Rekao bih da kaskamo za ostalim ekipama. Ipak, nadam se da ćemo se 'skupiti' za ovu utakmicu i pokušati da odigramo najbolje što možemo. Znamo odakle nam preti opasnost. Partizan je ekipa sastavljena od izuzetno kvalitetnih igrača i odlično vođena od strane trenera Trinkijerija", rekao je trener Mornara.

Košarkaš Mornara Milko Bjelica rekao je da njegova ekipa posle dve vezane pobede u ABA ligi bila u dobrom ritmu, ali da je onda usledio poraz u Rigi.

"Očigledno je putovanje ostavilo traga. Mislim da imamo dovoljno vremena da se pripremimo za meč s Partizanom i da se u najboljem svetlu prikažemo barskoj publici. Naboj će biti veći nego na drugim utakmicama, s obzirom da dolazi jedna od najboljih ekipa u ligi, ali goste ćemo dočekati maksimalno spremni", rekao je Bjelica.

Utakmica se igra sutra od 17.00

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke