Kakav meč, strašan meč! Dončić i Jokić igrali košarku iz snova!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.01.2021.
07:58
Izvor: Sportske.net

Na kraju, produžetak i pobeda Dalasa, Jokić učinio sve, bez efekta. Marjanović dao pun dioprinos pobedi gostiju...

AP Photo/Jack Dempsey
AP Photo/Jack Dempsey

Povezane vesti

Dalas i Denver su u Koloradu odigrali meč za uživanje. Na kraju se radovala elipa iz Teksasa, predvođena sjajnim Lukom Dončićem. Nedostajao mu je jedan skok za drugi tripl-dabl u nizu, završio je sa 38 poena, 13 asistencija i 9 skokova. Nagetsima nedovoljan Nikola Jović, ubacio je 20 od 38 poena u nastavku, od toga 17 u poslednjem periodu, poslao utakmicu u produžetak.

Ipak, Dalas je imao više raspoloženih igrača kad se lomilo, Brazila Maksi Kleber je bio odličan, Boban Marjanović odigrao 16 minuta, ubacio 12 poena, imao par skokova, promašio svega dva puta...

Koliko je liga nepredvidiva pokazao je meč u Bruklinu, gde su pali Siksersi, vodeći tim lige. Netsi su bili bez Duranta i Irvinga i uspeli da dobiju meč. Džo Haris je bio sjajan sa 28 poena, LeVert završio sa 22, 10 asistencija i 7 skokova. Embid je ušao loše u meč, na kraju 20 poena, 12 skokova, Simons 11 poena tek dve asistencije.

Kavsi su u Tenesiju srušii Memfis, Dramond je nastavio sa odličnim partijama 22 poena, 15 skokova, Osman dodao 16, posle par poraza, Klivlend je podigao glavu.

Sparsi vole LA, pošto su šokirali Kliperse pre par večeri i zaustavili niz od četiri poraza, sada su upisali novu recku u Holivudu, protiv Lejkersa. Oldridž je u partiji sezone brojao do 28, DeRozan dodao 19 poena, petorica igrača San Antonija su bila dvocifrena. Klipersima su dali 20, Lejkersima 16 trojki. Kod šampiona Lebron i Dejvis su iskombinovali 50 poena, ali nisu uspeli da dobiju peti meč u nizu.

Minesota je nastavila da gubi bez Taunsa, propustio je šesti meč, ekipa doživela šesti poraza. Pali su u Oregonu gde je Lilard ubacio 39 poena, dao sedam trojki, sve je bilo gotovo pre poslednje četvrtine u kojoj je domaćin odmarao startere.

Rezultati:

Bruklin - Filadelfija 122:109
Memfis - Klivlend 90:94
Denver - Dalas 117:124
LA Lejkers - San Antonio 109:118
Portland - Minesota 135:117

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke