Kakav kompliment ''Grobarima''! Kad protivnički igrač ovo kaže, treba li šta dodati?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.10.2016.
21:38
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana sinoć su doživeli prvi poraz u ABA ligi ove sezone, ali njihovi navijači koji su ih bodrili sa tribina Hale sportova ''Ranko Žeravica'' mogu da budu ponosni!

BETAPHOTO/ABA liga/Partizan/ev
BETAPHOTO/ABA liga/Partizan/ev

Povezane vesti

Podsetimo, Partizan je, posle velike i čak dramatične borbe, na kraju poražen od ekipe Budućnosti sa 64:61 u derbiju sedmog kola ABA lige, a crno-bele je sa tribina bodrilo oko pet hiljada fenomenalnih navijača.

Atmosfera je vrhunac dostigla tokom druge četvrtine, kada je Partizan uspeo da napravi veliki preokret, nošen frenetičnom podrškom sa tribina, ali je zahvaljujući onom ''3+1'' pogotku Markusa Vilijamsa u finišu meča Budućnost ipak stigla do novog trijumfa.

Posle meča, navijači Partizana dobili su svojevrsno priznanje iz protivničkog tabora!

Naime, na Tviteru se oglasio košarkaš Budućnosti Zoran Nikolić, koji je poručio da mu je bila velika čast da igra pred takvom publikom kakva je bila sinoć u Hali sportova.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 30.10.2016
23:52

Kazem ja lepo da je momcic trebao da dodje kod nas, vidi se da se primio:-D

avatar
Darko123456
Sunday, 30.10.2016
23:37

Navijac sam cz , ali smatram da partizan ima bolje kosarkaske navijace , isto tako smatram da fudbalske navijace ima bolje cz. I uglavnom vodim ratove sa drugarima oko toga, ali to je moje misljenje, ne mora znaciti da je tacno :)

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 31.10.2016
09:04

Jedino sto cigani imaju bolje od nas su koreografije, ne bih ja bas rekao da su bolji u fudbalu, uvek ih nadglasamo kad smo slozni, ali to je veliki problem jer vrlo cesto nismo...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 31.10.2016
18:08

Nisam bas siguran koliko igracima znace te koreografije i bakljade i zato ovako pisem. Ranije je bilo drugacije u fudbalu, Grobari su do sredine ili kraja devedesetih bili simbol za vernost, a ponajvise tamo 70-ih i 80-ih...

avatar
Darko123456
Monday, 31.10.2016
17:34

Pa upravo je to razlog sto i mislim da su bolji , to jeste vi ste u kosarci slozni , i uvijek ste bili tu za klub, dok u fudbalu vas nema nigdje . Mi smo u fudbalu uvijek bili tu , dok kosraku smo malo sada cesce tu kada ima rezultata, ali kada bi izostali rezultati , kontam na tribinama ne bi bilo ni priblizno kao sto je sada .

avatar
ercov
Sunday, 30.10.2016
22:56

Podsetimi, KKP nije porazen zbog 3+1 Markusa Vilijamsa vec zbog prebrzog i neshvatljivog suta za tricu balavog Marinkovica. Sto se tice tudjih komplimenata na racun nasih navijaca, to me uopste ne dodiruje jer jednostavno, to smo mi, najbolja kosarkaska publika na ovim prostorima ali koja ne zasluzuje ovakav amaterski sloj kosarkasa u njenom dresu.

avatar
Звонко Милад\'нов
Sunday, 30.10.2016
23:16

Čovek je slučajno pogodio trojku, a pitanje je da li je i video koš. Nije naravno Partizan izgubio samo zbog tog njegovog slučajnog pogotka, već zbog loše igre. Loše igre i loših igrača. Svaka čast onom Džikiću. Radi sa amaterima svaki dan, čast izuzecima. Ne mogu ni da zamislim kako mu je.

avatar
Zikone pfc
Monday, 31.10.2016
00:46

Pokazi postovanje za igrace koji trenutno igraju i trude se koliko mogu. Slazem se da mogu biti bolji ali polako. pobeda se jedino broji. Tako da bolji je pobedio.