Kada će debitovati prvi pik?

Autor: Nikola Miloradović
utorak 10.12.2019.
17:50
Izvor: Sportske.net

Zajon Vilijamson još uvek nije upisao svoj debi u najjačoj ligi sveta.

AP Photo/Steve Marcus
AP Photo/Steve Marcus

Povezane vesti

Stigao je uz veliku pompu u NBA ligu Zajon Vilijamson, brojni timovi su se nadali da će dobiti pravo da prvi biraju na draftu ove godine, kako bi izabrali upravo "čudo prirode" sa Djuka, na kraju su najsrećniji bili Nju Orelans Pelikansi, koji veruju da su pronašli dostojnu zamenu za Entonija Dejvisa, kojeg su pustili u LA Lejkerse.

Ipak, povredio se pred sam start sezone, podvrgnut je i operaciji, pa ga još uvek nismo gledali u regularnom delu sezone, iako je par puta nastupio tokom predsezone.

Pre šest nedelja je imao operaciju kolena, ali još uvek nije počeo sa treninzima, u Nju Orleansu žele da mu daju koliko mu je vremena potrebno da se što bolje oporavi i spremi za napore koji ga očekuju u najjačoj ligi sveta.

Prema poslednjim informacijama, nećemo njegov debi videti do kraja tekuće godine, ostaje da se vidi da li će zaigrati u januaru.

Ako preskoči i januar, postoji realna šansa da preskoči prvu sezonu, kao što su to svojevremeno radili Džoel Embid, Ben Simons, pa i Majkl Porter Džunior iz Denvera.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke