Jovićevi prioriteti, gde nastavlja karijeru?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 10.07.2019.
17:14
Izvor: Sportske.net

Stefan Jović je ostao bez ugovora.

Epa/Lukas Barth-Tuttas
Epa/Lukas Barth-Tuttas

Povezane vesti

Još jedan srpski reprezentativac je ostao bez ugovora, a to je Stefan Jović.

Plejmejker koji je prethodnu sezonu proveo u Bajernu je sada slobodan u izboru nove sredine, a nakon diplomiranja na Fakultetu za sport Univerziteta "Union - Nikola Tesla" govorio je o svom narednom angažmanu.

"Ugovor sa Bajernom mi je istekao. Čekam početak priprema sa reprezentacijom i na to sam maksimalno fokusiran. Za mene je najvažnije da sam zdrav i oran za rad u nacionalnom timu. Oko mog transfera se još ništa ne zna, ali mislim da bi uskoro trebalo da bude sve poznato", rekao je Stefan Jović, prenosi "Mondo".

Dakle, izvesno je da sa Bajernom neće produžiti ugovor, a podsećamo vas da je Makabi bio zainteresovan da ga dovede u svoje redove. Nije to sve, pominjala se i NBA liga, Hjuston je navodno zainteresovan za srpskog reprezentativca.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 10.07.2019
17:58

Idealan plej za ovaj tim Zvezde. Pass first, odlican defanzivac...Teodosic je nerealna opcija. Stef je svakako dosta realniji.

avatar
Old_school
Wednesday, 10.07.2019
17:48

Mislim da bi on Zvezdi bio pun pogodak. Ok, Teo je Teo, ali ovo je 3x jeftinija varijanta, a ne toliko losija. Pride, odbranu igra bolje od Tea.

avatar
Teslic Skolafudbala
Wednesday, 10.07.2019
21:04

Njemu je ponudjen 2godisnji ugovor sa platom od 550k po sezoni a teu 700k po sezoni isto 2godisnji. Jovic je povredjen problemi sa ledjima i sam je izjavio da je za ulogu drugog pleja