Jović: "Lokomotiva ima tim za fajnal-for"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.01.2016.
20:38
Izvor: Sportske.net

Plejmejker košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom Stefan Jović veruje da šampion Srbije može do pobede nad protivnikom koji ima kvalitet za plasman na fajnal-for.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije u petak dočekuje Lokomotivu Kubanj u okviru 5. kola TOP 16 faze Evrolige, a uoči duela sa klubom iz Krasnodara plejmejker Crvene zvezde Stefan Jović izneo je svoja očekivanja.

"Lokomotiva je, bez sumnje, jedan od najboljih timova u Evroligi u tekućoj sezoni. Smatram da imaju kvalitet za plasman na fajnal-for u Berlinu tako da znamo šta nas čeka" kazao je Jović.

Crveno-beli su u sezoni 2013/2014 na startu takmičenja ugostili Lokomotivu Kubanj u "KombankAreni" kada je ruski klub iskoristio neiskustvo ekipe Dejana Radonjića i slavio rezultatom 87:84.

"Protivnik je kvalitetan, ima izbalansiran tim, ali uz podršku 'Delija' možemo do pobede. Od ključnog je značaja da odigramo bez oscilacija, a moraćemo da nađemo način da zaustavimo Malkoma Dilejnija" poručuje Stefan Jović.

Posle četiri kola Crvena zvezda Telekom ima skor 2-2, dok Lokomotiva zauzima drugo mesto na tabeli grupe "E" sa pobedom više u odnosu na šampiona Srbije.

Sutrašnja utakmica zakazana je za 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke