Jovanović pred Budućnost: "Moramo da im odgovorimo čvrstinom u odbrani"

Autor: Beta Beta
subota 19.12.2020.
13:53
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je danas, pred duel protiv Budućnosti, da njegova ekipa mora da odgovori protivniku pre svega čvrstinom u odbrani.

BETAPHOTO/ABA liga/Mega Soccerbet/IVICA VESELINOV
BETAPHOTO/ABA liga/Mega Soccerbet/IVICA VESELINOV

Povezane vesti

"Očekuje nas utakmica protiv veoma jake ekipe koja u dva takmičenja pravi dobre rezultate. U Evrokupu su već ostvarili plasman u Top 16 dok su u ABA ligi do ovog trenutka jedini neporažen tim", rekao je Jovanović, prenosi klub.

Košarkaši Mege sutra dočekuju Budućnost u utakmici 11. kola ABA lige.

Posle 10 odigranih kola ABA lige, Mega je trenutno na trećem mestu sa skorom 7/3, dok je Budućnost neporažena u dosadašnjih sedam odigranih duela.

"Napravili su veoma važne korake pošto su u Beogradu dobili oba derbija, protiv Partizana i Crvene zvezde. Dobro su izbalansirani izmedju spoljašnje i unutrašnje linije, kao i izmedju domaćih i stranih igrača. Imaju odlične crnogorske igrače koji čine jezgro tima, a stranci su pažljivo selektirani i čine pravu podršku ekipi",
rekao je Jovanović.

Po rečima Jovanovića, njegovu ekipu čeka jako teška i intenzivna utakmica.

"Moramo da im odgovorimo pre svega čvrstinom u odbrani, što bi moglo da bude ključno. Ukoliko uspemo da uspostavimo našu odbranu i da iskontrolišemo napad Budućnosti i njihov ofanzivni skok, verujem da ćemo uspeti da odigramo jednu dobru utakmicu", rekao je trener Mege.

Baner

Bek Mege Stefan Momirov je istakao da njegova ekipa mora uložiti svu energiju tokom svih 40 minuta igre protiv Budućnosti.

"Posle za nas bolnog poraza od Partizana u poslednjim sekundama, očekuje nas još jedna veoma bitna utakmica na domaćem terenu. Ekipa Budućnosti je izuzetno kvalitetan protivnik na šta ukazuje i njihov skor u ABA ligi gde su bez izgubljene utakmice do sada"
, rekao je Momirov.

"Moramo biti koncentrisani, čvrsti u odbrani i uložiti svu energiju tokom svih 40 minuta igre kako bismo mogli da se borimo za pozitivan ishod na kraju
", dodao je on.

Utakmica Mega - Budućnost igra se sutra od 12.00 u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke