Još jedna vest koja se već tumači kao nagoveštaj Zvezdinog pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.05.2020.
22:06
Izvor: Sportske.net

Možda je preuranjeno, ali...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

S obzirom da je danas i zvanično potvrđeno da će Crvena zvezda i sledeće sezone igrati u Evroligi, navijači crveno-beli s razlogom ponovo očekuju atraktivna i kvalitetna pojačanja tokom leta.

Tokom dana se pojavila informacija da Nemanja Nedović napušta Olimpiju iz Milana, pa su odmah počela nezvanična povezivanja Nedovića sa Crvenom zvezdom, iako još nema informacija o planovima srpskog evroligaša za vreme predstojeće letnje pijace.

Ali, nije ni to sve.

Večeras je košarkaški novinar ''Sportanda'' Emilijano Karćija preneo informaciju da je nekadašnji košarkaš Zvezde i FMP-a Dragan Apić blizu definitivnog rastanka sa Lokomotivom Kubanj, koja ga je u januaru poslala na pozajmicu u španski Burgos.

U najkraćem, ruski klub najverovatnije neće iskoristiti mogućnost nastavka saradnje sa srpskim centrom, pa će on morati da traži novi klub.

Da li to znači da bi bio interesantan Crveoj zvezdi, teško je reći u ovom trenutku, pogotovo što Zvezda može da vrati i Dušana Ristića, koji je odlično igrao za Astanu u VTB ligi kao pozajmljen igrač crveno-belih.

Ali, navijači će imati još jednu temu za svoje procene i komentare na društvenim mrežama.
-
Bundesliga
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 26.05.2020
10:52

Ne. Apic je okej. Zvezda u FMP-u vec ima svoju verziju Apica u vidu Stefana Djordjevica koji ima mnogo veci celing od njega.