Još jedna prelepa priča, u glavnim ulogama srpske i hrvatske košarkašice!

Autor: Darko Mitrović
subota 14.07.2018.
23:55
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Još jedna pobeda ljudskosti i prijateljstva.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Preneli smo ranije večeras, U20 košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je veliki uspeh na Evropskom prvenstvu u Šopronu, gde se plasirala u finale pobedom u uzbudljivom polufinalnom dvoboju protiv Italije (64:58).

Nova informacija koja je stigla u međuvremenu je da će se za titulu boriti protiv selekcije Španije, koja je u drugom polufinalu savladala Holandiju sa 64:52. Finale je na programu u nedelju od 20:15h.

Ali, to nije sve.

Ono što je takođe privuklo veliku pažnju jeste nešto što se dogodilo po povratku reprezentativki Srbije večeras u hotel, posle pobede nad Italijom.

Kako prenosi ''Blic'', reprezentativke Hrvatske su u hotelu dočekale naše košarkašice i sa njima zajedno, uz pesmu, proslavile ovaj veliki uspeh reprezentacije Srbije. Hrvatskoj je na ovom Evropskom prvenstvu ostala sutrašnja borba za 15. mesto sa Slovačkom, ali kako navodi pomenuti izvor, košarkašice su pokazale da među njima nema zavisti, već da vlada jedno istinsko prijateljstvo.

Fotografije njihovog večerašnjeg susreta možete da pogledate OVDE.

Ovo je sjajan nastavak međusobnih prijateljskih poruka srpskih i hrvatskih sportista u poslednjih nekoliko dana. Podsetimo, Novak Đoković je čestitao reprezentaciji Hrvatske na velikom uspehu na Mundijalu u Rusiji, a njemu su za uspeh na Vimbldonu lepim rečima uzvratili Luka Modrić, Ivan Rakitić...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke