Još jedna potvrda koliko je Partizan cenjen u Evropi, i trener Valensije ''dobro pamti sve''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.10.2018.
10:14
Izvor: Sportske.net

Crno-beli večeras na najtežem ispitu od početka nove sezone. Ali, njihov naredni rival ih dočekuje sa maksimalnim uvažavanjem.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Posle polovičnog učinka u prva dva kola (poraz od Trenta, pa pobeda nad Zenitom), košarkaši Partizana večeras gostuju Valensiji u trećem kolu Evrokupa.

Utakmica počinje u 20 časova i 45 minuta, a pred put u Španiju trener Partizana Nenad Čanak je potvrdio da su neizvesni nastupi Lendejla, Sija i kapitena Novice Veličkovića, zbog lakših povreda posle meča sa Mornarom u ABA ligi.

To je i razlog više da večeras Valensija ima ulogu velikog favorita, pogotovo što se radi o prošlosezonskom evroligašu i jednoj od najboljih španskih ekipa. Takođe Valensija je u prva dva kola Evrokupa ostvarila dve pobede (ASVEL i Turk Telekom)...

Ipak, njihov trener Đaume Ponsarnau ni na koji način ne želi da potceni Partizan. Naprotiv, on u izjavi koju prenosi njihov zvanični sajtu podseća na dugu i trofejnu istoriju Partizana i hvali potencijal aktuelnog sastava crno-belih.

''Igramo protiv istorijskog tima, sa tradicijom. Oni imaju izbalansiranu ekipu, sa mladim i iskusnim igračima, talentovani su i atletski jaki.

Njihovi spoljašnji igrači mogu da igraju  i ispod koševa, tako da ćemo morati da odigramo dobru odbranu i sprečimo njihove prodore. Moraćemo da kontrolišemo njihove inspirisane igrače'', poručio je Ponsarnau.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ronaldinjo
Wednesday, 17.10.2018
11:49
avatar
NikolaDzoni80
Wednesday, 17.10.2018
10:34

Cene ljudi prave vrednosti... Znaju kakav je partizan bio,kakav je sad i kakav ce biti... I oni su svesni da ovo samo zagrevanje za sledecu godinu. Evroliga i niz koji ce se nastaviti...

avatar
Old_school
Wednesday, 17.10.2018
11:18

A onda se zacuo budilnik....

avatar
Dillinger
Wednesday, 17.10.2018
21:07

Navijam za Partizan, ali sam morao da kliknem na like.