Još jedan potpis za još jaču Zvezdu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 02.10.2017.
17:43
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s najavio je potpisivanje još jednog sponzorskog ugovora sa svetski poznatom kompanijom iz oblasti mobilne mobilne telefonije i telekomunikacija.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije i regionalne ABA lige ući će u sezonu jači za još jednog sponzora sa kojim će u utorak biti potpisan ugovor o saradnji.

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s zakazao je svečanost povodom proširenja sponzorskog pula, odnosno potpisivanja ugovora sa svetski poznatom i priznatom kompanijom u oblasti mobilne telefonije i telekomunikacija - Huawei.

Svečanost povodom potpisivanja ugovora biće upriličena u hotelu "Crowne Plaza" u Beogradu u utorak od 13 časova.

Crveno-beli će na taj način dodatno ojačati sponzorski pul što je od izuzetnog značaja za takmičarske ambicije ekipe pošto se sredstva za neometano funkcionisanje kluba dobijaju upravo od kompanija sa kojima se potpisuju ugovori.

Podsećamo da je Zvezda u nedelju odigrala prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni i slavila protiv ekipe Mornara rezultatom 88:77.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Roj Kin 16
Monday, 02.10.2017
18:36

Oće li se ikad znati koliko klubovija dobijaju od sponzora i od države? Svake godine se spekuliše koliki je čij budžet, a sve državni klubovi, tako da bi te informacije trebalo da budu dostupne..

avatar
Di Magia
Monday, 02.10.2017
20:05

Od drzave dobijaju isro novca... to ti je proverena informacija...

avatar
Tuesday, 03.10.2017
16:47

Partizan od države dobija vise nego CZ i to znatno više. To je javna informacija i dostupna svima, a koliko ko dobija para od samih sponzora, to klubovi nisu u obavezi da obelodane. Mada, CZ to ipak čini kroz transparentan godišnji finansijski izveštaj o poslovanju, dok je u JSD uvek bilo sve ispod žita i ispod stola.

avatar
indija durot
Tuesday, 03.10.2017
10:06

Zvezda dobija vise jer igra evroligu

avatar
Roj Kin 16
Monday, 02.10.2017
22:11

Šta mi je provjerena informacija? Da dobijaju novac od države? Pa to je normalno kad je državni klub, ja samo tražim da te informacije budu dostupne, da ne bude posle pljuvanje jedni drugih kako neko ima 20 miliona, neko 10 hiljada, nego sve javno.. Naravno to bi onemogućilo( ili makar smanjilo) krađu unutar klubova, što im ne odgovara..