Još jedan odlazak iz Partizana!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.07.2019.
09:33
Izvor: Sportske.net

Crno-beli ostali bez igrača koga je Andrea Trinkijeri ponajviše hvalio kada je preuzeo ekipu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Amar Gegić završio je svoju jednogodišnju misiju u Partizanu.

On je to potvrdio i na društvenim mrežama, gde je uz reči zahvalnosti navijačima na podršci, naglasio i da ''nije uvek lako, ali je uvek lepo'' igrati za Partizan.

Gegić je prošlog leta došao u Partizan iz minhenskog Bajerna, potpisao je trogodišnji ugovor i tada se činilo da bi ovaj mladi momak mogao da ostavi nešto dublji trag u Partizanu.

Taj utisak postao je najsnažniji odmah po dolasku trenera Andree Trinkijerija, koji je među prvima pohvalio baš njega, a posle pobede nad Budućnosti je govoreći o Gegiću rekao i onu čuvenu rečenicu da je Gegić ''poput Neste, Maldinija, Barezija''...

Međutim, kako je sezona odmicala, on je polako padao u drugi plan, a u Superligi nije ni igrao, pošto nije bio licenciran i već tada je mogao da se nasluti ovakav epilog, iako je imao još dve godine ugovora sa Partizanom.

Za sada nije poznato gde će nastaviti karijeru, ali se i ta informacija očekuje u narednih nekoliko dana.

Partizan je pre Gegića ostao i bez Džoka Lendejla (Žalgiris) i Aleksa Renfroa (Zenit), pojedinim igračima su istekli ugovori, a neizvesnost vlada oko Vanje Marinkovića koga su draftovali Sakramento Kingsi.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Monday, 01.07.2019
11:14

Gagi i Gegi. Kako je krenulo, i on ce u nekog evroligasa Hahaha Srecno, mali!

avatar
deki trbic
Monday, 01.07.2019
10:17

I nije nista pokazao, putuj igumane

avatar
ludjak
Monday, 01.07.2019
11:08

u prvom delu sezone kod canka skroz ok igrao, ali kad je dosao andrea zapostavljen.... mogao je da bude novi tepic, ali nama ne trebaju mladi igraci, sad cemo da dovedemo nekog novog renfroa od 45 godina....

avatar
ludjak
Monday, 01.07.2019
21:36

@paok bas sa mladima cemo ih osvojiti, jer moramo da napravimo dobrog igraca, ako budemo kupovali iskusne uvek cemo uzimati slabije igrace od zvezdinih.... mi moramo napraviti igraca koji ce biti bolji, a to ne mozemo uraditi sa igracima pred penzijom.... a kako smo do sad osvajali sa mladima???

avatar
paok
Monday, 01.07.2019
20:24

Dobar za odbranu a u napadu ne moze nikako da pomogne. Odlucite se hocemo li da probamo Aba ligu da osvojimo ili da budrmo pri vrhu. Sa mladim igracima je nikada necemo osvojiti. Nosioci moraju biti iskusniji, to je uvek bilo tako.

avatar
deki trbic
Monday, 01.07.2019
15:40

Novi tepic ahahahha 😂😂