Još jedan ''bočni udar'' na Zvezdu pred meč sa CSKA!

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.04.2016.
17:26
Izvor: Sportske.net

O toj vrsti udara na redove srpskog evroligaša pre nekoliko dana govorio je prvi čovek Zvezde Nebojša Čović. I kada se činilo da su oni prestali, usledio je novi, nekoliko sati pred meč protiv CSKA u Moskvi.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ako niste ispratili nedavna dešavanja na relaciji Beograd - Tel Aviv, ukratko ćemo vas podsetiti.

Najpre su iz Izraela počele spekulacije kako je Makabi zainteresovan za Zvezdinog Amerikanca Kvinsija Milera, da bi se nedugo zatim pojavila i vest kako ''Ponos Izraela'' želi u svojim redovima i Maika Cirbesa!

Naravno, nije se dugo čekalo na odgovor iz Zvezde. Nebojša Čović je ovakve informacije nazvao ''nekorektnim'', kao i ''bočnim udarima'' na beogradske crveno-bele pred start četvrtfinalne serije Evrolige, a onda uzvratio ''kontranapadom'', poručujući da Zvezda želi ''PETORICU igrača Makabija''.

Potom su u domaćim medijima ''procurele'' vesti da bi, ako ne sva petorica, onda bar centar Mbakve mogao da pojača Zvezdu tokom leta, jer su crveno-beli navodno najviše zainteresovani za njega.

I kada se činilo da će ove transfer spekulacije utihnuti, danas je usledila nova vest - Makabi je zainteresovan i za plejmejkera Crvene zvezde Telekom Stefana Jovića!

Tu vest je na Tviteru plasirao novinar i kolumnista specijalizovanog košarkaškog portala ''Sportando'' Oracio Kauči, pozivajući se na neimenovane izvore.

''Makabi iz Tel Aviva takođe pokušava da angažuje Stefana Jovića iz Crvene zvezde. Jović ima još jednu godinu ugovora sa Zvezdom'', poručio je Kauči.
Ne sumnjamo da će i na ove spekulacije iz Crvene zvezde Telekom umeti adekvatno da odgovore...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 12.04.2016
17:37

napred ARMEJCI !!! kad bi igrala Zvezda sa Kalemegdana , navijao bih za nju sa svijim prijateljima ... ovako posto igra Zvezda iz Zeleznika , SVI ZAJEDNO ZA ARMEJCE !!!

avatar
MarkoDjordjevic
Tuesday, 12.04.2016
18:00

To vam je jedino i ostalo, jer nemate svoj klub da navijate za njega, Zvezdini porazi su vasi najveci uspesi, tako ce biti narednih 10-ak godina. :)

avatar
Tuesday, 12.04.2016
19:43

mi cemo svi tako a vi ostali mozete kako hocete ... nama je ostala slavna proslost i kakva takva sadasnjost ... vama nije ostalo nista ... sto se tice nasih uspeha , premala je ova rubrika da bih ti sve napisao ali verovatno znas i sam pa se se postideo ...