Jokiću stiže najpotcenjeniji Ol-Star lige!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 02.07.2017.
10:53
Izvor: Sportske.net

Čini se da bi sa srpskim reprezentativcem činio paklen tandem.

EPA/TANNEN MAURY
EPA/TANNEN MAURY

Povezane vesti

Ludnica u NBA ligi je počela juče, a do sada su se desile neke jako bitne promene.

Kris Pol se preselio u Hjuston, Džimi Batler u Minesotu, Pol Džordž će činiti opak tandem sa Vestbrukom naredne sezone, Juta je dovela Rubija, Španca u Mineapolisu menja Džef Tig, a Filadelfija je angažovala Redika i Amira Džonsona.

To je tek početak, ono što fanove najjače svetske košarke sa ovih prostora najviše zanima to je kako će se pojačati Denver Nagetsi, za koje nastupa naš Nikola Jokić.

Momak iz Sombora je minule sezone postao prva zvezda Nagetsa, izvesno je da će se od ovog leta tim u Denveru praviti oko njega, a za sada je napravljen samo jedan potez i to u večeri drafta.

Stigla su dva krilna centra, Trejl Lajls iz Jute i mladi Tajler Lindon koji je draftovan kao 24. pik prve runde.

Sada bi u klub trebalo da stigne još jedan krilni centar, što najverovatnije znači da će Kenet Farid biti trejdovan. Nagetsi su navodno najbliži potpisu iskusnog Pola Milsapa.



Milsap (32) je imao jako dobru sezonu u dresu Atlante, ali je bio poprilično usamljen kako su Hoksi ostali bez nekoliko važnih igrača, te ekipa Majka Bundeholcera nije napravila nikakav zapaženiji rezultat minule sezone.

Već su se Hoksi "rešili" Dvajta Hauarda, verovalo se da će ipak pokušati da se dogovore sa Milsapom,, ali izgleda da se iskusnom košarkašu više dopada projekat u Denveru.

Za Milsapa su zainteresovani i Sansi i Timbervulvsi, ali je izvesno da Nagetsi mogu da mu ponude više novca, pre svega od Minesote.

Centarski tandem Jokić-Milsap deluje jako dobro, uskoro ćemo saznati da li će postati i realnost.

Dolazak Milsapa bi Nagetsima najverovatnije obezbedio i ostanak Danila Galinarija u Koloradu, kada uzmemo u obzir da mogu da imaju dosta materijala da naprave i jedan dobar trejd, Nagetsi bi mogli da budu pravo osveženje naredne sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Иван-Ниш
Monday, 03.07.2017
00:52

Колико је ово уопште сигурно? Није лош Милсап, по мени много боље решење него Пол Џорџ кога су исто селили у Денвер. Зна да игра одбрану и није егоцентрик као Пол.

avatar
Bafana
Sunday, 02.07.2017
13:52

Sta je sa ovim Denverom , uporno hoće da dovedu centra ili krilnog centra a nemaju pleja . Od bekova samo Mudiaj i Marej a pod košem imaju Jokica , Plamlija, Hernangomeza i Farida .

avatar
KostolomacLB
Sunday, 02.07.2017
13:19

Takodje niste preneli ni da postoji glasina da je Denver birao Cancara, kao uslugu MIsku Raznatovicu, koji im je na konto toga obecao da Jokic nece da igra na EP...

avatar
KostolomacLB
Sunday, 02.07.2017
13:17

A zasto niste preneli informaciju od novinara koji prate Denver, da je na sastanku sa Milsapom bio i Jokic? Sto znaci da je Jokic vec otputovao u Ameriku i da ce verovatno iz Amerike da nam javi da nece da dolazi za Evropsko prvenstvo...

avatar
mosala1983
Sunday, 02.07.2017
13:16

све би могло али мало ће бити.

avatar
King
Sunday, 02.07.2017
11:35

Milsap je najblizi Minesoti, to je Vojanrovski objavio.

avatar
Blackmamba24
Sunday, 02.07.2017
10:56

Odlicno ali fale im bekovske pozicije mnogo

avatar
Amar Zornic
Sunday, 02.07.2017
11:54

Igrac tipa Hejverd i paklen tim