Jokiću izvinjenje posle utakmice, medicinski tim na testu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.05.2019.
10:16
Izvor: Sportske.net

Nikola Jokić imao neverovatan učinak.

Epa/Erik S. Lesser
Epa/Erik S. Lesser

Povezane vesti

Denver je poražen i u trećoj utakmici serije protiv Portlanda, sada je 2:1, a Nikola Jokić je noćas postao igrač sa najviše minuta na terenu još od 1953. godine.

Srpski centar je zvezda Denvera i od njega sve zavisi u igri tog tima, dokaz za to je i 65 minuta u igri.

Kako će se oporaviti?

"U tim momentima ni ne razmišljaš koliko igraš i koliko dugo si na parketu. Posle meča je druga stvar, ali sigurno neću da izađem tokom produžetka. Borili smo se, bili smo jako blizu u par navrata… Promašio sam slobodna bacanja, imali smo nekoliko izgubljenih lopti, pogađali su velike šuteve… Bila je ovo jako dobra utakmica", rekao je Nikola.

Jokić je postigao 33 poena, imao je 18 skokova, 14 asistencija, ali nije bilo dovoljno. Nakon četiri produžetka Portland je slavio sa 140:137.

Za oporavak će slušati medicinski tim.

"Radiću sve što mi kažu – spavaću, piću dosta vode, ješću", rekao je on.

Majk Meloun je nakon utakmice rekao da duguje izvinjenje Nikoli Jokiću.

"Odigrao je 64 minuta i 58 sekundi. To je ozbiljan broj. Izvinio sam mu se u svlačionici zbog toga. Ne smem to da mu radim, to je previše minuta. Ali mi smo se borili, borili, borili, a ja samo to mogu da tražim od svojih igrača. Izgubili smo dosta lopti i to je odlučilo. Ne žalim ni za čim. Ostavili smo sve na onom parketu. Ostavio sam sve i ja", rekao je Meloun.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke