Jokićeve TRI DESETKE nedovoljne, Gudurić sve promašio!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 30.10.2019.
08:19
Izvor: Sportske.net

Novi tripl dabl Nikole Jokića, Dončić slab, ali na kraju se piše pobeda. Entoni Dejvis oživeo sećanje na Šeka u El-Eju, Džimi Batler debitovao pobedom za Majami.

AP Photo/Craig Mitchelldyer
AP Photo/Craig Mitchelldyer

Povezane vesti

Maksi Kleber je bio junak pobede Dalasa u Denveru. Ubacio je 14 poena, imao 7 skokova, ključnu blokadu u finišu kada je i prelomio meč. Mavsi su imali devet "dvocifrenih" igrača u noći u kojoj su dvojica najboljih Luka Dončić i Porzingis zajedno ubacili 22 poena.

Ali, tim iz Teksasa je u najboljem mogućem trenutku pokazao koliko dugu klupu ima, igrači iz senke su doneli trijumf.

Novi tripl-dabl Nikole Jokića nije pomogao Nagetsima, imao je po 10 poena, skokova i asistencija, uz tri ukradene lopte, ali je izgubio ključnu loptu u finišu. Mada, Denver je imao šansu da izbegne poraz ali je Marej promašio trojku u samom finišu.

Lejkersi su rasturili Memfis, ovacije za Entonija Dejvisa. "Obrva" je ubacio 40 poena, imao 20 skokova, i pored lakše povred. Ubacio je 26 bacanja, novi rekord franšize. Memfis je trajao poluvreme, posle toga su ih Lejkersi pregazili. Marko Gudurić je promašio svih pet šuteva, nije se upisao. Poslednji igrač Lejkersa koji je imao 40 poena, 20 skokova je pogađate, Šek O'Nil.

Start 3:1 je najbolji Lejkersa u ovoj deceniji.

Loše vesti za Atlantu, njihov lider Trae Jong se povredio, igrao je desetak minuta u Majami, odsustvovaće dve nedelje. Džimi Batler je debitovao sa 21 poenom, Dragić ubacio isto toliko, odličan je bio ruki Tajler Hiro sa 29 poena. Jasno, Atlanta nije mogla ništa, osim Janga koji je nezgodno naskočio na nogu Džastisa Vinsloua, i Kevin Uerte je na limitiranim minutima, vraća se iz povrede. Džon Kolins je kod gostiju ubacio 30 poena.

Rezultati:

Majami - Atlanta 112:97
Lejkersi - Memfis 120:91
Denver - Dalas 106:109

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke