Jokićeva bajka, kao Roki Balboa!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 06.05.2019.
07:33
Izvor: Sportske.net

Nestvarno dobri Nikola Jokić ustao i pobedio, brejk u Oregonu!

EPA-EFE/STEVE DIPAOLA
EPA-EFE/STEVE DIPAOLA

Povezane vesti

Denver je uzvratio, dobri su u tome, ni poraz posle četiri produžetka ih nije zaustavio. Od onoga što se mislilo da je grogirani bokser, na kraju, Nagetsi su postali Roki Balboa.

Slavili su u Oregonu noćas i vratili brejk, uz novi tripl-dabl Nikole Jokia. Srbin je dao 21 poena, imao 12 skokova i 11 asistencija, Džamal Marej je u pobedu ugradio 34 poena, pa je sada 2:2, serija se vraća u Kolorado.

MekKolum u Lilard su iskombinovali 57 poena, međutim nije bilo dovoljno, propustili su šansu da stignu do 3:1, na korak od finala Zapada.

Denver je odigrao odličnu treću četvrtinu, dobio 24:17 i napravio prednost koju su održali do poslednjeg minuta. Onda je Rodni Hud smanjio trojkim na -4, pa Lilard na -2, bilo je nešto manje od osam sekundi pre kraja. Marej je bio siguran sa penala, vratio na +4 i to je bio kraj, 116:112 za Denver.

Jokić je posle istorijskih 65  u utakmici broj četiri, sinoć bio na parketu 38 i po minuta.

Jokić je postao i igrač Denvera koji je najviše puta napravio tripl-dabl u plej ofu, prešao je Fata Livera. Prema svim statistikama, on u ovoj plej-ofu igra bolje i od Adetokumba i Embida, a priča se nastavlja u "Pepsi Centru" već za dva dana.

Podsetimo, u prvom meču dana, i Toronto je vratio brejk, i sada smo opet na početnoj poziciji, 2:2, sledi meč u Kanadi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Monday, 06.05.2019
09:07

U Denveru je Jokić konstanta, a konačan rezultat zavisi od ostatka ekipe koja definitivno nije na Jokićevom nivou. Kada pored Jokića igra još neko (sinoć Marej) onda pobeđuju.