Jokićev recept za uspeh: "Da budemo kao ONAJ Dalas"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.09.2018.
11:38
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš tvrdi da nikad nije bio spremniji u karijeri i otkriva kako bi Denver mogao do dobrih rezultata u NBA ligi.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić postao je ovoga leta drugi najbolje plaćeni igrač svog tima, pošto je parafirao petogodišnji ugovor "težak" 147 miliona dolara.

Godišnja plata od 25 miliona dolara mora da se opravda na terenu, a Nikola Jokić se u međusezoni postarao da spreman dočeka nove izazove.

"Zaista sam vredno trenirao tokom leta, obratio sam pažnju i na ishranu, tako da sam fizički u životnoj formi. Radio sam jače nego ikad, istrčao hiljade sprintova celom dužinom terena. Mislim da smo obavili dobar posao", rekao je Jokić u jednom od intervjua koji je preneo "Eurohoops".

Nagetsi prošle sezone nisu uspeli da se domognu plej-ofa, a to će biti minimalni takmičarski cilj u novoj sezoni.

"Treba da se ugledamo na Dalas iz 2011. godine. Nisu bili 'supertim', ali su osvojili titulu. Za to je potrebno imati od svega po malo - ujedinjenu svlačionicu, dobre treninge, atmosferu na zajedničkim obrocima, sve. Taj Dalas nije imao mnogo zvezda, ali je bio vrlo dobar tim. Možda mi sada treba da budemo 'Dalas'", poručio je Jokić.

Prvu utakmicu u predsezoni Denver će odigrati u nedelju protiv Los Anđeles Lejkersa, a gradski rival "Jezeraša" biće prvi protivnik Nagetsa na startu nove sezone koji je zakazan za 17. oktobar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco Popovich
Wednesday, 26.09.2018
18:44

Sta sad kao danas moras da budes super tim da bi osvojio titulu?

avatar
Zoran Pinjatic
Wednesday, 26.09.2018
17:47

Jako je velika steta sto se ne odaziva da igra za reprezentaciju. Nisam kivan, ali uspesi u NBA ligi su njegovi uspesi zbog kojih mi mozemo da se radujemo ili ne moramo, ali uspesi reprezentacije nas sve cine srecnim i steta je sto neko ima pravo to da nam oduzme!

avatar
dusko
Wednesday, 26.09.2018
14:42

Koga zanima šta ovaj lik govori , ne smarajte nas...