Jokićev dan - Sale progovorio i o problemima, ali i o velikim troškovima, čestitke Daniloviću

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.08.2019.
09:21
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Nije sve idealno, ima li dovoljno vremena da do kraja avgusta sve dođe na svoje mesto?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti


Dobra vest je da se danas ekipi priključuje Nikola Jokić, ali ima i par problema sa povredama, na koje su se požalili Vasa Micić i Nemanja Bjelica.

''Micić je dobio udarac na prvoj utakmici u Čačku. Uradio je analize koje kažu da je sve u redu, odigrao je malo bolje na treningu, 'prokrvario' je taj udarac.

Nadam se da će moći normalnije da trenira od sutra. Potrebno mu je i te kako da trenira, jer i na Kopaoniku nije sve vreme trenirao.

Bjelica je dobio injekcije, oseća se bolje, ima blokadu u vratu, što mu se drugi put dešava u reprezentaciji. Nadam se da će i on koliko od sutra biti na terenu. Daćemo mu malo vremena, uradio je na Kopaoniku sa nama dobar period priprema, sve što je mogao shodno ugovoru i NBA pravilima'', istakao je Đorđević, a prenosi KSS na svom sajtu.

Nije bilo lako ni isplatiti osiguranja za nastupe naših NBA igrača, a Đorđević je otkrio da suma nije bila mala. S tim u vezi, čestitao je čelnicima Košarkaškog saveza Srbije koji su uspeli da obezbede ta sredstva.

''Jokić se priključuje prema planu, Gudurić je odradio jedan trening, Bogdanović isto, i on je imao svoje ugovorne NBA obaveze. Tek od sutra će Bogdanović biti sa nama, jer je Košarkaški savez Srbije uspeo da obezbedi neophodan novac za osiguranje.

Stvarno čestitke čelnim ljudima u Savezu, nije uopšte mali novac u pitanju. Predsednik KSS Predrag Danilović i generalni sekretar Dejan Tomašević svakodnevno su bili u kontaktu sa ljudima iz FIBA i NBA i tražili rešenje. On će od sutra biti u 'ful' programu sa nama'', zaključio je Đorđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke