Jokić: "Zna se ko je glavni krivac za poraz..."

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 13.05.2019.
08:31
Izvor: Sportske.net

Manir velikog igrača, Meloun se ne slaže...

EPA-EFE/STEVE DIPAOLA
EPA-EFE/STEVE DIPAOLA

Povezane vesti

"Šta da vam kažem, tužan sam i razočaran, imali smo svoje šanse, oni su svoje iskoristili, jednostavno, bili su pametniji", rekao je Jokić nakon utakmice.

Novinari su ga pitali da uporedi poraz u poslednjoj utakmici prošle sezone u regularnom delu kada su Nagetsi ostali bez plej ofa i ovaj protiv Portlanda, zar to nije bila motivacija.

"Za mene porazi nisu nikad motivacija, ono što tražim od tima je da se vratimo sledeće godine sa još većom željom i još bolji...", dodaje Srbin.

Nema dilemu ko je krivac za poraz.

"Oni me vide kao lidera, kao najboljeg igrača. Kada je tako, a promašite toliko penala kao ja večeras u odlučujućim trenucima ili u porazu posle četiri produžetka u Portlandu, tu onda nema dileme ko je najveći krivac"
, preuzeo je Jokić odgovornost.



Majk Meloun se ne slaže.

"Nije njegova greška, izgubili smo kao tim. Njegovih 14 utakmica u ovo plej ofu pokazuju kakav je igrač i očekujem da ceo svet počne da ga gleda na taj način, jer on je najbolji centar u NBA ligi"
, rekao je kouč Nagetsa.

U svom prvom plej ofu, Jokić je beležio 24.8 poena, 13 skokova i oko 9 asistencija, brojke iz snova.

Uvek postoji sledeća godina i ova je bila veliki napredak za Denver koji je, čini se, propustio veliku šansu da posle više od decenije zaigra finale konferencije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke