Jokić veruje u Nagetse: "Nikada se ne predajemo"

Autor: Nikola Miloradović
sreda 17.04.2019.
15:53
Izvor: Sportske.net

Nadoknadili su Denver Nagetsi veliki minus u drugom meču sa Sparsima i poravnali u seriji.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Denver Nagetsi su sinoć slavili protiv San Antonio Sparsa u svom "Pepsi centru" i tako izjednačili na 1:1 u seriji sa "Mamuzama".

Bili su na pragu poraza i u drugoj utakmici, gubili su 19 razlike, ali su uspeli da se vrate i na kraju upišu trijumf.

Jokić je bio jedan od najboljih pojedinaca, meč je završio sa 21 poenom i 13 skokova, dve asistencije nedostajale su mu za novi tripl-dabl.

On se nakon utakmice oglasio i istakao da se njegova ekipe nikada ne predaje.

"Trener je rekao da smo ekipa koja se nikada ne predaje i to je istina. Nikada ne odustajemo. Izgubili smo prvu utakmici, bili 19 poena u minusu. To su sve izgovori. Ali nikada ne odustajemo. Ima nešto posebno u ovom timu. Imamo srce. Nikada vas nećemo pustiti da lako pobedite", istakao je srpski košarkaš.

Serija se sada seli u Teksas, San Antonio će vezati dve utakmice kao domaćin, sledeći susret je na programu u noći između četvrtka i petka.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς
Wednesday, 17.04.2019
16:05

Ovo nema veze da li se predaju ili ne, ono sto je Marej uradio sinoc nema veze sa kosarkom, a hvale se danas 21 poen u zadnjoj, bla bla bla.. Gomila nerezonskih poteza, onako se ni na basketu u kraju ne igra.. tj igra indijanac kao on, jer prijatelju to ti je sinoc proslo i za 50 partija mozda opet.. Heris opet odlican kao i prvu, Milsap ubacuje i vise nego u sezoni, ali Barton i Marej.. razvojna liga pod hitno, ili mozda je bolje da dodju u Aba ligu da nauce osnove kosarke.. Jokara da ne zaboravim standarno dobar..