Jokić ušao u ''frku'', Jović skače u teren, a Sale reaguje kao ''munja''! Selektor progovorio o situaciji koja je mnoge nasmejala

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.09.2019.
18:08
Izvor: Sportske.net

Njemu u tim trenucima ništa nije bilo smešno, imao je ozbiljan razlog zašto je onako reagovao.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Sam finiš meča između reprezentacija Srbije i Italije (92:77), u trećem kolu prve faze Svetskog prvenstva, obeležio je i manji incident između Jokića i Haketa, koji bi možda mogao da postane i ozbiljniji da selektor ''Orlova'' Saša Đorđević i njegov pomoćnik Darko Rajaković nisu munjevito reagovali u trenutku kada je Stefan Jović pokušao sa klupe da uskoči na teren.

Posle svega, delovalo je pomalo i komično dok smo gledali pomenuti snimak, koji je ubrzo postao pravi hit na društvenim mrežama.

Dan posle, u razgovoru sa novinarima, selektor Đorđević je objasnio zašto je tako reagovao i otkrio čega se setio u trenutku kada je video Jovića da skae sa klupe.

''Iz NBA je pravilo da ako skočiš na teren, dve utakmice je suspenzija automatski. Ne znam kakvo je pravilo u FIBA, ali je meni to bilo u glavi. Samo sam ga krajičkom oka video, nisam hteo da dozvolim to...

Prvo, vodili smo, završavamo utakmicu i privodimo kraju, nama je najmanje potrebna takva situacija. Igrači moraju da budu svesni toga i da pametnije reaguju'', istakao je Đorđević, a prenosi ''Telegraf''.

Dodao je i da je svestan da je kod Jovića proradila ''vrela južnjačka krv'', ali da je u toj situaciji to bilo potpuno nepotrebno.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke