Jokić "ukrao" Božić u Holivudu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 23.12.2019.
09:04
Izvor: Sportske.net

Dok se El-Ej sprema za praznički gradski derbi, Nikola Jokić i Nagetsi pokvarili žurku...

AP Photo/Brandon Dill)
AP Photo/Brandon Dill)

Povezane vesti

Dalas se osvetio i to na impresivan način. Razbili su Lejkerse na Pacifiku u nastavku i naneli doskorašnjem lider treći poraz u nizu.

Jokić je ubacio 18 poena,, imao 6 skokova i 5 asistencija, potrošio je samo osam lopti, Heris, Milsap, klupa Nagetsa dali su pun doprinos. Jasno, pobeda je bila olakšana činjenicom da su Lejkersi bili bez Lebrona, prvi put u sezoni, istegao je mišić.

"Ma i bez njega, uvek je dobro dobiti Lejkerse na strani" kaže Nikola Jokić.

I Dejvis je imao problem sa povredom, ali se vratio u poslednjoj četvrtini, završio je sa 32 poena. Lejkerse čeka Božićni spektakl protiv Klipersa, mogli bi da budu značajno oslabljeni.

Poraženi su i Klipersi pred praznični derbi. Pali su u Oklahomi, pogađate, nije bilo Leonarda, Pol Džordž i Lu Vilijams nisu baš dobro šutirali, na drugoj strani Gildžes Aleksander igra sjajno. Ubacio je 32 poena, izjednačio rekord karijere, osvetio se Klipersima koji su ga trejdovali, zajedno sa Galinarijem za Pola Džordža. Inače, Oklahoma je tim sa karakterom, naime, treći put u sedam dana su okrenuli veliku prednost i dobili meč. Bili su na -18 u prvom delu, ali su odigrali odlično drugo poluvreme. Denis Šreder je ubacio 16 od 28 poena u poslednjoj četvrtini, Adams je uz 20 poena, imao 17 skokova pa je Tander četvrtom pobedom u nizu otišao izand 50% uspešnosti, prvi put u sezoni.

Indijana nije ništa mogla lideru, Milvoki je nastavio da melje, Adetokumbo je uz 18 poena, imao 19 skokoova, 9 asistencija, po dve blokade i ukradene lopte, čovek-tim drugim rečima. Vesli Metjuz je dodao 19 poena za lidera, publika je pozdravila Brogdona koji se vratio u grad, završio je sa 10 poena i 10 asistencija, ali bivši najbolji ruki NBA nije uspeo da pripreti Baksima.

Čak 39 poena Džejsona Tejtuma presudilo je Šarlotu u Bostonu. Rekord karijere za odličnopg berka, 22 koša dao je u četvrtom periodu, Kemba Voker je brojao do 23 protiv bivšeg kluba, Seltiksi su dobili sedam od devet poslednjih mečeva. Na drugoj strani Teri Rozije loš, 14 poena, očajan šut, čini se da Hornetsi u njemu nisu dobili ono što su se nadali letos.

U prvom meču dana, preokret Toronta za pobedu protiv Mavsa.

Rezultati:

LA Lejkers - Denver 104:128
Oklahoma - LA Klipers 118:112
Milvoki - Indijana 117:89
Boston - Šarlot 119:93
Toronto - Dalas 110:107

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke