Jokić traži osvetu protiv košmarnog rivala

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 28.11.2017.
22:22
Izvor: Sportske.net

Denveru neće biti lako, mnogo su lekcija dobili od "Džezera", već su jednom izgubili ove sezone, a ključ će biti Nikola Jokić.

Beta/AP Photo/Rick Bowmer
Beta/AP Photo/Rick Bowmer

Povezane vesti

Denver se noćas vraća na parket, gostuje protiv Jute, probaće da se osveti za startni poraz u duelu sa "Džezerima". To je bila jedna od dve najslabije partije Nikole Jokića, start je otvorio sa svega 7 poena, imao je loš šut.

Juta je kao i obično jakom odbranom uspela da dobije Denver, dueli ova dva rivala su obično veoma napeti i sa malo poena, nikada do sada Nagetsi nisu uspeli da nametnu svoju igru i ofanzivu kao ono što je odlučivalo, tako da su pobedili samo dva od deset mečeva protiv Jute.

Ali, ove sezone imaju jači tim, "Džez" je bez Goberta, sa druge strane povređeni su Milsap i Čendler.

Jasno je, od Jokićevog učinka (čeka ga Fejvors) zavisiće mnogo u ovom duelu, posle očajnog starta, Juta je dobila tri od četiri meča, u poslednjem su slavili protiv Milvokija i pogodili 18 trojki, što je podatak koji zvuči neverovatno i rekord je franšize.

Ali, siguno će se vratiti osnovama i probati da svoju redovnu mušteriju dobiju večeras. Jokić je u jedinoj pobedi u karijeri protiv Jute postigao 23 poena i večeras će morati da bude raspoložen ukoliko želi da njegova ekipa odnese pobedu sa teškog gostovanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke