Jokić se igrao košarke, Melo Entoni kao u danima najveće slave!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 24.02.2020.
08:09
Izvor: Sportske.net

Jokić se poigravao sa centrima "Vukova", lak posao za Denver. Lepo je videti Mela u ovakvim ulogama, Kanađani napravili najveću pobedu u istoriji franšize.

AP Photo/Jack Dempsey
AP Photo/Jack Dempsey

Povezane vesti

Denver nije imao nikakvih problema sa Minesotom, koju optužuju, posle povrede Taunsa da "tankuje", odnosno namerno gubi mečeve kako bi imala bolju poziciju na draftu. Ali, i da to nije istina, razlika u kvalitetu je prevelika. Pol Milsap je ubacio 25 poena, najviše u sezoni, Jokić dodao 24, uz samo tri promašaja, Marej je brojao do 19, na proslavi 23. rođendana.

Procenti šuta dovoljno govore, Denver je u prvom poluvremenu šutirao oko 60%, posle su se malo opustili, završili sa oko 59%.

Osim Taunsa, nije bilo ni D'Anđela Rasela kod gostiju, imali su samo devet igrača na ovoj utakmici, a u Denveru su se pojavili Ernangomez i Bisli koje su Nagetsi trejdovali među "Vukove".

Jokić je imao i 6 asistencija, 7 skokova, na terenu je proveo pola sata, Denver ima skor 10-1 protiv timova iz konferencije, a ne bi trebalo da imaju težak posao kada u utorak stiže slabi Detroit.

Kris Pol je ponovo komandovao, skok mu je nedostajao za tripl dabl, a Oklahoma je isprašila San Antonio. Džildžer Alesander je ubacio 22 poena, imao 13 skokova, dabl-dabl je napravio i Adams...

Pelikansi su dobili u San Francisku, 28 poena Zajona Vilijamsona, u poslednjoj četvrtini 11 od 23 poena za Holideja, dominirali su u poslednjih 12 minuta, ovo je njihova peta pobeda u šest mečeva.

Toronto je unišzio Indijanu, na kraju je bilo +46 za šampiona. Ovo je i najveći trijumf u istoriji Reptorsa koji lako po tradiciji izlaze na kraj sa Indijanom. Ovo je 13. meč u Kanadi da su dobili Pejserse. Šampion je u velikom formi 17 pobeda u 18 mečeva, sada sledi ultimativni tekst, u grad stiže Janis sa Milvokijem u utorak uveče.

Tomas Satoranski je dodatno odaljio Vašington od plej ofa, Čeh je uz 15 poena imao i 13 asistencija, a Vizardsima nisu vredela ni 53 poena Bredlija Bila. On nosi tim, ali bez Vola, sa skromnim rosterom, dosta povreda jasno da nema nade. Bertans je ubacio 22 poena, sada Čikago ima 20 pobeda koliko i Vizardsi, doduše i tri poraza više, ali oba tima su bez šansi za doigravanje.

U odsustvu povređenog Lilarda MekKolum je sa 43 poena prelomio meč protiv slabih Pistonsa. Portland je okrenuo u poslednjoj četvrtini, Melo Entoni je sa 32 poena, najviše od kada je stigao u Oregon podsetio na svoje velike dane. Blejzersi jure Memfis koji je na osmom mestu Zapada, imaju četiri pobede manje od "Grizlija".

U Klasiku su Lejkersi slavili protiv Bostona u utakmici za pamćenje.

Rezultati:

LA Lejkers - Boston 114:112
Portland - Detroit 107:104
Golden Stejt 101:105
Oklahoma - San Antonio 131:103
Čikago - Vašington 126:117
Toronto - Indijana 127:81
Denver - Minesota 128:116

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke