Jokić samo što nije čistio parket, Bogdanu drhtala ruka, Lejkersi srušili negativni rekord i pobedili!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 20.01.2018.
09:33
Izvor: Sportske.net

Nikola Jokić bukvalno radio sve u meču protiv Feniksa i na kraju hramajući napustio teren. Bogdan promašivao, ali i dobio odlične vesti od trenera. Što se Lejkersa tiče, teško je poverovati u statistiku...

Beta/AP Photo/Craig Mitchelldyer
Beta/AP Photo/Craig Mitchelldyer

Povezane vesti

Stradanja Kingsa su se nastavila, ovoga puta stanica je bila Tenesi, izgubili su posle lošeg drugog poluvremena od "Grizlija". Bogdanović je počeo meč, ubacio 15 poena, ali za razliku od prošle utakmice, šut ga nije služio, pogodio je jednu trojku iz sedam pokušaja. I da je bio bolji, teško bi njegov tim uradio nešto, igrači iz senke u redovima domaćina su odigrali sjajni. Dilon Bruks je ubacio 22 poena, najviše u karijeri, Ben MekLemor dodao 21, publika je ovacijama u Memfisu pozdravila Zeka Rendolfa, ali popusta na terenu nije bilo.



Sakramento je napravio 21 grešku, a ono što je za Bogdana dobra vest je da je kouč Džorger najavio da će mlađi igrači imati više minuta u nastavku sezone i da se kod njih vidi progres.



I Denver je poražen iznenađenje u Koloradu priredili su Sansi, predvođeni Bukerom. Sjajni strelac je ubacio 30 poena, na drugoj strani Jokić 14, imao je 17 skokova, 5 asistencija, napravio i šest grešaka, trojke šutirao 66%, dve od tri. Nedostajalo je jedino da čisti parket tokom meča, s obzirom da je stigao i da dobije tehničku. Na kraju je zaradio i lakšu povredu, ali prema prvim informacijama biće spreman za naredni meč.

Toronto je nastavio sa sjajnim partijama u svojoj dvorani, oborili su i Sparse, DeRozan je vest da će biti starter na Ol-Staru proslavio uz 21 poena, Lovri je ubacio 23. San Antonio je izgubio četvrti put u šest mečeva na strani, ovo je njihov prvi poraz od Kanađana posle više od dve godine. Igrali su loše, imali očajne procente šuta, u finišu se primakli, ali nisu ni šutnuli za produžetak.

Detroit je poražen kod kuće od Vašingtona, Oto Porter je ubacio 16 poena, koliko i Vol, po običaju najefikasniji Bil sa 26 poena. Odbrana Pistonsa je popustila u nastavku u trećoj četvrtini su primili čak 45 poena. tada su gosti imali 16 od 20 pogođenih šuteva. Detroit je izgubio četiri u nizu, Bobi Marjanović nije dobio šansu.

Betsi su slavili protiv Majamija, DeMar Kerol je odigrao najbolju partiju od dolaska u Bruklin, 26 poena, na drugoj strani Vajtsajd 22, Dragić 17, Hit je očekivao više od gostovanja poslednjem timu na Atlantiku, ali su prvi put posle sedam mečeva poraženi od Netsa.

Lošu seriju su prekinuli Lejkersi, Džordan Klarkson je ubacio 33 poena u pobedi protiv Indijane. Domaćin je bio bez tri povređena startera, ubacili 2 od 14 bacanja, najgore u istoriji slavne franšize i pobedili. Takođe ovo je najgore šutiranje bacanja u istoriji NBA lige, računajući mečeve gde je jedan tim imao više od 10 slobodnih bacanja.

Ali, biće jasnije ako uzmete u obzir da su Pejsersi ubacili 2 od 25 trojki.

Niksi su odneli pobedu iz Jute, Hardevej Džunior je ubacio 31 poen, Porzingis 18, gosti su okrenuli utakmicu, Džezeri vodili na poluvremenu, imali šansu u finišu da meč odvedu u produžetak, ali tro promašaja u poslednja pola minuta su značila da pobeda odlazi iz Solt Lejk Sitija. Gobert je ubacio 21 poen za Jutu, Donovan Mičel 17, ali se ruki propisno ispromašivao.

Rezultati:

Juta - Njujork 115:117
LA Lejkers - Indijana 99:86
Denver - Feniks 100:108
Memfis - Sakramento 106:88
Detroit - Vašington 112:122
Bruklin - Majami 101:95
Toronto - San Antonio 86:83

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke