Jokić proveo veče u svađi, probao da ukrade loptu sudiji! Kingsi beznadežni, vratio se Stef!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 06.03.2020.
07:53
Izvor: Sportske.net

Dramatična pobeda Nagetsa, Jokić nervozan, Sakramento izgubio od desetkovane Filadelfije, Kari ponovo na terenu...

AP Photo/Nell Redmond
AP Photo/Nell Redmond

Povezane vesti

Džamal Marej je održao obečanje. Posle očajne partije protiv Voriorsa pogodio je ključni šut u Severnoj Karolini i doneo pobedu Nagetsima u trileru. Nikola Jokić je zbog problema sa penalima odigrao tek pola sata, dovoljno da stigne na dve asistencije do tripl-dabla.

Jokić je završio sa 14 poena, 11 skokova i 8 asistencija, u večeri u kojoj se svađao sa sudijama, probao da preseče jednu loptu koju je sudija dao Grejemu da izvede jer je smatrao da nije završio sa raspravom.

U finišu meča je sa par poteza doveo Denver na prag pobede, ovo je koš kojim je Marej dotukao Šarlot.

Bilo kako bilo Nagetsi su ostali treći, pobeda manje od Klipersa koji su dobili derbi u Teksasu. Leonard je vodio goste sa Pacifika, 25 poena za "Kandžu", klupa je dala pun doprinos. Hjuston je sam sebi pucao u nogu, očajno su šutirali, nisu u formi, dali su sedam trojki, ovo im je drugi poraz u nizu, u ponedeljak su poraženi od slabih Niksa. Propustili su i šansu da odnesu trijumd u seriji sa Klipsima, ove sezone u regularnom delu timovi neće više igrati, rezultat je 2:2. Harden je bio toliko loš da je promašio svih osam trojki, završio sa 16 poena, Vestbruk dao 29, uz 15 skokova, ali ni on se nije proslavio šutirajući 11 od 27. Startna petorka Hjustona je dala dve trojke iz 23 pokušaja.

Vratio se Stef Kari, 23 poena, ne baš impresivan šut, zarđao je, ali nije ni važno, samo Kari nije dovoljan u reprizi finala u kome je Toronto slavio u San Francisku. Kod Kanađana Lovri 26 poena, 10 asistencija, 5 skokova, Pauel 37 poena...

Nema ništa od Kingsa, izgubili su od Filadelfije tima koji baš retko pobeđuje u gostima. Siksersi su u stvari noćas prekinuli seriju poraza van svoje dvorane posle više od mesec dana. Bili su bez Embida, Simonsa i Ričardsona ali je Haris ubacio 28 poena, Šejk Milton 20, prekinut je niz od devet neuspeha u gostima. Od početka do kraja Filadelfija je vodila, Bogdanović je ubacio 13 poena, imao 6 skokova i 5 asistencija, Bjelica uz pet uhvaćenih lopti sedam poena. Kingsi su i dalje deseti, za to jedno mesto bori se i deveti Portland koji ima tri pobede manje i poraz više od Memfisa, dok su Kingsi na četiri koraka minusa od "Grizlija". Ispred su nedostižni, Mavsi, Tander, Džez...

Rezultati:

Golden Stejt - Toronto 113:121
Sakramento - Filadelfija 108:125
Hjuston - LA Klipers 105:120
Šarlot - Denver 112:114

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke