Jokić pomogao Bogdanu, bez milosti za saigrača iz Mege! Spajku Liju uz Oskara i pobeda omiljenog tima!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 25.02.2019.
08:00
Izvor: Sportske.net

Nikola Jokić i Pol Milsap rasturili Klipse, a Spajk Li daleko od kuće imao priliku da se raduje, to je zaista retkost...

AP Photo/David Zalubowski
AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Kada Niksi pobeđuju za Spajka Lika to je gotovo isto velika vest kao kad njihov najveća fan dobije Oskara. Desilo se sinoć, Li je bio na drugoj strani Amerike, dobio je Oskara za najbolje adaptirani scenario za film "BlacKkKlansman, a Njujork je posle 18 mečeva dobio kod kuće.

Slavili su protiv San Antonija, bez obzira ovo je crni rekord franšize. Dajmen Dotson je ubacio 27 poena, Smit 19, uz 12 asistencija, Kevin Knoks takođe odličan 19 poena, 10 skokova. Sparsi igraju očajno na strani, 1-6 su na najdužoj turneji sezone koju završavaju večeras u Bruklinu.

Denver nije propustio šansu da zakomplikuje život Klipsima i da nadu Sakramentu i Lejkersima, ovi timovi jure poslednju ulaznicu za plej of. Sakramento sa ima isti broj poraza kao Klipersi, ali dve pobede i dve utakmice manje.

Nikola Jokić je ubacio 22 poena, imao 16 skokova, dodao 3 asistencije, Milsap je brojao do 21, uz 16 skokova, spoljna linija Nagetsa je razbila rivala.

Jokić je u drugom poluvremenu ušao u probelm sa penalima, ali kako reče Meloun, Milsap kao da je našao formulu za drugu mladost, nastavio je da puni koš rivala. Pobedom je Denver pobegao četvrtolasiranoj Oklahomi tri pobede, upravo će sutra dočekati Tander u Koloradu.

Inače, Jokić se namerio na Zubca, srdačan zagrljaj za nekadašnjeg saigrača iz Mege koji je ubacio 8 poena, imao 7 skokova.

U prvom meču večeri sjajne partije Terensa Rosa i Nikole Vučevića presudile su Torontu.

Denver - LA Klipers 123:96
Toronto - Orlando 98:112
Njujork - San Antonio 130:118

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke