"Jokić najbolji na svetu, ali kilogrami..."

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 29.08.2019.
12:59
Izvor: Sportske.net

Da li je Turčin u pravu?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

"Prognani" turski reprezentativac Enes Kanter istakao je u izjavi za američke medije da je Nikola Jokić najbolji centar NBA lige, ali mu je i poručio da bi trebalo da smrša.

"Kada već govorimo o "velikim momcima" u ligi, veoma sam iznenađen Nikolom Jokićem. Kada pogledate tog momka vidite da se radi o bucku, koji nije preterano okretan, nije atleta i ne može puno šuteva da blokira, ali onda pogledate statistiku gde ima brojke od po 30, 20 i 10 u tim rubrikama. Odakle? Sposoban je da radi sve na terenu, dodaje, pik-en-rol, pik-en-pop... Saigrače čini boljim na terenu i zbog toga je poseban", smatra Kanter koji je nedavno potpisao ugovor sa Bostonom.

Da nema nikakvu lošu nameru govori i to da je i Turčin imao svoju borbu sa kilogramima po dolasku u NBA.

"Imao sam 125 kila kada sam došao u NBA, a sada imam oko 113. Ako Jokić napravi istu promenu, postaće noćna mora za rivale ovde. Već to i jeste, ali bi postao potpuno nezaustavljiv. Ukoliko izgubi sedam do devet kilograma, definitivno će biti nezaustavljiv", veruje Kanter.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 29.08.2019
20:23

Pa lepa izjava i mislim da je u pravu. Da se ne napuca vec samo malo dotegne gde ima prostora i bio bi sa dodatnom brzinom zaista ne zaustavljiv. No bolje ovako nego, kako kaze Pop, samo da ne ode u teretanu.