Jokić MVP? Njega to ne zanima

Autor: Nikola Miloradović
utorak 01.10.2019.
09:44
Izvor: Sportske.net

Centar reprezentacije Srbije ima druge prioritete.

Beta/AP Photo/John Leyba
Beta/AP Photo/John Leyba

Povezane vesti

Najbolji centar sveta Nikola Jokić, govorio je danas za medije u SAD, o predstojećoj sezoni.

Provuklo se i pitanje o MVP nagradi, ali je Srbin govorio i o saradnji sa Džamalom Marejom, ali i ostalim saigračima u Koloradu.

"Znao sam da će biti teško, bila mi je prva godina i borio sam se za svoje mesto i ulogu u timu. Čak je i druge godine bilo tako. Ali sada znam šta da očekujem, znam šta ćemo raditi, poznajem svoje saigrače, trenere...

Mislim da će sada biti opuštajuće, znam šta će biti i kako će biti. Pokušaću samo da igram i da uradim šta je potrebno kako bih pomogao saigračima da svi budemo bolji", rekao je za početak sjajni centar.

Kao što smo napisali, stiglo je i pitanje o tituli najkorisnijeg igrača.

"To je nešto što dolazi uz dobre igre i pobede, uz dobre igre celog tima. To nije nešto što, ja lično, jurim i za šta igram. Ja treniram i igram samo za tim", dodao je Jokić.

"Plejmejker u telu centra" ima sjajnu saradnju sa svim saigračima u Denveru, ali se ističe hemija između njega i beka Džamala Mareja.

"To dolazi samo od sebe kroz igru. Imamo dobru hemiju u timu. Imam takav odnos sa više igrača. Ali Džamal i ja imamo loptu najviše u rikama i zato mediji i navijači najbolje vide tu našu saradnju, ali imamo je i sa drugim igračima", zaključio je Nikola Jokić.

U sezoni za nama Jokić je bio uvršen u prvu petorku NBA lige, igrao je svoj prvi Ol-star, a sa Denver Nagetsima je stigao do polufinala zapadne konferencije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke