Jokić kao na betonu, opet se igrao košarke, ležerno i sa stilom! I Aleksej pokazuje klasu!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 17.12.2020.
07:57
Izvor: Sportske.net

Nikola Jokić se tek zagreva, ali u Americi kažu da je i ovo što sada radi u predsezoni zadivljujuće...

EPA-EFE/ERIK S. LESSER
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Povezane vesti

Nikola Jokić je odigrao 25 minuta u pobedi Denvera nad Portlandom, bio je blizu tripl-dabla, 12 poena, 11 skokova, 8 asistencija, očigledno je rano ušao u formu za razliku od prošlih sezona. Nagetsi su preslišali Portland, spustili ih na 95 poena, Lilard, Kanter i Melo Entoni su dali po 14, Kovington poen više za tim iz Oregona koji je slabo šutirao.

Amerikanci komentarišu da Srbin ima neverovatnu viziju, deluje kao da igra basket, ležerno, sa stilom. Ponovo je imao nekoliko neverovatnih dodavanja, pogodio obe trojke, jednostavno, čovek je neponovljiv.


Aleksej Pokuševski je dobio oko 23 minuta, Oklahoma je izgubila od Bulsa, ali Srbin pokazuje da bi već u ruki sezoni mogao da se izbori za dragoceno vreme na parketu. Meč je završio sa 7 poena i isto toliko skokova, imao je po par asistencija i ukradenih lopti.

Kajl Kuzma je sa 23 poena predvodio šampiona do pobede protiv Sansa. Treći trijumf Lejkersa u predsezoni je bio lagan, Lebron samo 15-tak minuta na parketu, 11 poena, Dejvis je dodao 10, Orton - Taker sa klupe 18, kod Sansa Ejton 21, Buker je dodao 16. Džulijus Rendl je sa 18 poena vodio Nikse do pobede nad Kavsima...

Njujork - Klivlend 100:93
Oklahoma - Čikago 103:124
Denver - Portland 126:95
Feniks - LA Lejkers 107:112

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke