Jokić kao konjica, stigao u poslednjoj sekundi da okrene bitku! Izraz lica Dončića sve govori!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 15.03.2019.
08:01
Izvor: Sportske.net

Nikola Jokić rastužio Dončića, Vučević nastavlja poteru za Majamijem, Srbi slabi u porazu Kingsa koji su sada daleko od osmog mesta...

AP Photo/David Zalubowski
AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Nikola Jokić je spasao Denver, gubili su 12 razlike u poslednjoj četvrtini, a onda je na scenu stupio Srbin. Pogodio je sva četiri šuta u poslednjem periodu, poslednji sa sirenom koji je doneo pobedu Nagetsima.

Jokić je završio sa 11 poena, 14 skokova i 8 asistencija, sve koševe iz igre je dao kada se odlučivalo.

Pol Milsap najefikasniji sa 33 poena, pobedom je Denver učvrstio drugo mesto na Zapadu. Kod Dalasa Dončić 24 poena, činilo se da je dobio utakmicu kada je zakucao šest sekundi pre kraja, ali isprečio se Jokić.

Lice Luke Dončića dovoljno govori, mada ovaj meč za Mavse nije značio ništa...


Sakramento je poražen u Bostonu, Seltiksi su predvođeni Irvingom bili prejaki, Kajri je odigrao simultanku sa "Kingsima", 31 poen, 12 asistencija, 10 skokova. Bjelica se ispromašivo, 9 poena, 6 skokova, Bogdanović sa osetno smanjenom minutažom posle povratka Beglija, 9 poena, 2 asistencije za manje od 18 minuta igre. Ovo je druga pobeda Bostona nad Sakramentom u osam dana, tim iz Kalifornije igra veoma loše na strani i čini se da će ih to koštati plej ofa. Sada kasne za osmoplasiranim Klipersima pet pobeda.

Orlando drži svoje šanse, nastavljaju poteru za Majamijem, Vučević je ubacio 19 poena, imao 11 skokova, Medžik je lako izašao na kraj sa slabim Klivlendom. Nadu Orlanda greje činjenica da je ovo prvi od pet mečeva kod kuće, četiri tima koja će ugostiti imaju negativan skor. Možda serijom pobeda mogu da uhvate Majami koji ima 1.5 procent prednosti.

Derik Fejvors i Rudi Gobert su sa ukupno 27 poena i 21 skokom bili previše u reketu za Minesotu koja razmišlja o kraju sezone, kao i obično kada Donovan Mičel ima visoke procente, Džezeri pobeđuju. On je završio sa 24 poena, imao i 6 asistencija, gosti su se držali do poslednje četvrtine, ali je veća želja Jute koja je sada na deobi šestog mesta na Zapadu, presudila.

Toronto je savladao Lejkerse, Lebronova poseta Kanadi se završila sa 29 poena, ali i neizbežnim porazom. Kod Reptorsa Kavi Leonard 25, Norman Pauel sa klupe 20. Lebron je ponovo igrao samo 32 minuta, štede ga, verovatno neće biti u timu večeras u Detroitu, sezona je ionako izgubljena.

Indijana je uz 26 poena Domantasa Sabonisa tukla svog bivšeg lidera Pola Džordža i njegovu Oklahomu. Džordž je brojao do 36, Vestbruk napravio novi tripl-dabl, 17 poena, 14 skokova, 11 asistencija, ali su gosti izgubili dobijeno. Dozvolili su da se Pejsersi vrate sa -19 i slave na kraju, Ves Metjus je iz odbrojke doneo trijumf u poslednje dve sekunde.

Rezultati:

Denver - Dalas 100:99
Juta - Minesota 120:100
Toronto - LA Lejkers 111:98
Boston - Sakramento 126:120
Orlando - Klivlend 120:91
Indijana - Oklahoma 108:106

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke