Jokić jedva čeka okršaj sa Lukom, evo šta bi poklonio najboljem košarkašu svih vremena!

Autor: Nikola Miloradović
subota 16.02.2019.
21:01
Izvor: Sportske.net

Ol-star groznica je u punom jeku, danas su za medije govorile brojne NBA zvezde, pa i Nikola Jokić.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Srpski centar briljira u dresu Denver Nagetsa ove sezone, nosi ekipu iz Kolorada do plej-ofa, kako stvari stoje imaće i prednost domaćeg terena.

Priznanje za sjajne igre stiglo je u vidu prvog poziva na Ol-star meč, iako je utisak da je Nikola i prošle godine trebalo da bude na smotri najvećih zvezda svetske košarke.

Ove godine je ipak bilo neizbežno da dobije poziv, nije se našao u startnim petorkama zbog malog broja glasova navijača, ali su nepravdu ispravili stručnjaci, koji su ga uvrstili u rezerve Zapada.

Na kraju ga je draftovao Janis Adetokumbo u svoj tim, Somborac je bio drugi izbor "Grik frika" kada su rezerve u pitanju, ipak je saigrač Midlton imao prednost.

Osim utakmice svih zvezda, Jokića ćemo gledati i u takmičenju u veštinama, gde će snage odmeriti i sa Lukom Dončićem i Nikolom Vučevićem.

Istakao je srpski košarkaš da se raduje duelu sa slovenačkim "vunderkidom" iz Dalasa.

"Pokušaću da se zabavim, moraću da obaram protivnike jer će verovatno biti brži. U stvari, želim da igram protiv Luke. To bi bilo zabavno", rekao je Jokić, a i Dončić je nešto ranije istakao da jedva čeka duel sa Srbinom.

Dobio je i jedno zanimljivo pitanje od medija, naime, pošto je većinskom vlasniku Šarlot Hornetsa, koji su domaćini ovogodišnjeg Ol-stara, Majklu Džordanu u nedelju 56. rođendan, na dan utakmice svih zvezda, novinari su upitali popularnog "Džokera" šta bi pokolonio "njegovom vazdušnom visočanstvu".

"Konja, ili jednu od mojih koza", nasmejao je sve prisutne dobro raspoloženi srpski košarkaš.

Govorio je Jokić i na srpskom.



Takmičenje u veštinama je na programu večeras, prenos je na "Sportklubu" u terminu od dva sata posle ponoći.

Utakmica svih zvezda, zakazana je za veče između nedelje i ponedeljka, takođe u 02:00h.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke