Jokić ili Janis pitanje je sada! Podatak o "Kandži" i Srbinu za nevericu!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 23.03.2017.
09:08
Izvor: Sportske.net

Nikola Jokić je sada jedan od najvećih kandidata za prestižnu titulu. A u jednoj kategoriji je odmah iza čoveka koji bi lako mogao da bude MVP!

AP Photo/David Zalubowski
AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Nikola Jokić je jedan od kandidata za igrača koji je napredovao najviše ove sezone. Jasno on je među tri kandidata, ali se procenjuje da ipak ima manje šansi od Janisa Antetokumpa.

Svejedno, sama činjenica da je među kandidatima je zaista za ponos. Osim njega, pominju se još Majls Tarner iz Indijane, ali budimo iskreni, Jokić ima mnogo bolji učinak.

Tu su još Ejvori Bredli i par imena poput Rudija Goberta koji igra fantastično.

Videćemo kako će se situacija razvijati, a noćas smo saznali jedan neverovatan podatak.

Naime, Jokić je igrač koji je ove sezone napravio 44 asistencija u tranziciji, samo pet manje od vodećeg Kavija Leonarda, čoveka koji je u konkurenciji za MVP-ija sezone.

To nikada nijednom centru nije pošlo za rukom, pa nije ni čudo što se u Americi pričaju hvalospevi o Srbinu.

On čvrsto ostaje na zemlji, noćas je izjavio da nije ni video posle onog koša da je Lebron iza njega, niti da ga je to zanimalo. U ovom trenutku Denver je usresređen na plej of, a svi se slažu da će, ako se dokopaju doigravanja to najviše biti Jokićeva zasluga.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 23.03.2017
11:54

Ovaj momak rastura, svaka čast Jokiću . Stvarno je lepo videti da i od jedne solidne ekipe kao što je Denver nastane uigran tim koji može da parira najačim ekipama u NBA ligi. Samo napred Jokiću ,rasturaj te američke amatere.