Jokić i LeBron? Moguće je!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 01.07.2018.
14:10
Izvor: Sportske.net

Kakav ti to bio tandem.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Nikola Jokić je produžio ugovor sa Denver Nagetsima, ostaće još dugi niz godina u Koloradu, dobio je maksimalan ugovor, više o svemu tome OVDE.

Tako su Nagetsi obavili veliki posao, a sada se okreću ka tržištu slobodnih agenta i prema pisanju Krisa Meniksa, na sve načine pokušavaju da zakažu sastanak sa LeBronom Džejmsom.

"Kralj" je odlučio da ne produži saradnju sa Kavalirsima, postaće slobodan igrač, očekuje se da karijeru nastavi u Los Anđeles Lejkersima, navodno je već obavio i razgovore sa Medžikom Džonsonom u El Eju.

Ipak, ništa još uvek nije gotovo, sada su izgleda u trku spremni da se uključe i Nagetsi, koji LeBronu mogu da ponude dobru sredinu, sjajnog Nikolu Jokića za saigrača i jezgro dobrih mladih igrača, poput Džamala Mareja i Gerija Herisa, a ne treba zaboraviti i Majkla Portera Juniora, koji je kao 14. pik sa ovogodišnjeg drafta stigao u Kolorado.

Denver već pokušava da se reši određenih ugovora, žele da trejduju Farida i Plamlija, kako bi napravili prostor za angažovanje još jednog igrača sa velikim ugovorom.

Tu je i Pol Milsap, sa LeBronom bi Nagetsi naprasno postali i kandidati za titulu, videćemo kako će se "Kralju" dopasti projekat u Koloradu.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kori Volden
Sunday, 01.07.2018
16:46

Savrseno. Lebron kao ball handler, Heris i Marej kao suteri. Milsap i Jokara. Ekipa koja moze lagano sa GS-om da se nosi.

avatar
Adi237
Sunday, 01.07.2018
16:30

Lejkersi imaju jako dobar mlad tim ingram,randle,kuzma,imaju jako dobro centra lopeza koji moze pogadzati i trojke. Treba im lider tima Lebron bi bio.idealan uz Kawhia L. Spominje se i Kazins tako da bi mogli sklopiti jako dobar tim e sad kako ubaciti tri top.igraca koga se resiti to moraju sracunat. Lebron.Kawhi i Kazins bi donjeli pravog konkurenta da skinulo Woriorse sa trona.

avatar
RedDevils1878
Sunday, 01.07.2018
14:33

Nema šanse da se ovo desi, zato što Denver već sada ima 20m iznad granice. Artur, Čendler i Farid zajedno ce zaraditi preko 30m sledece sezone. Cilj Denvera je da se riješe ovih igrača kako bi se spustili ispod seleri kepa, e sad ako kroz trejd nekim čudom dođu do Lebrona to bi bilo sjajno za njih. Međutim, mislim da su šanse za takav trejd 0.1%, jer ako Džejms ide iz Klivlenda, završiće ili u Lejkersima ili u Filadelfiji.

avatar
Stanislav Stanislasic
Sunday, 01.07.2018
15:28

A sta ako bi trejdovali i Milsapa?

avatar
RedDevils1878
Sunday, 01.07.2018
19:01

Bilo bi dovoljno prostora za max ugovor, ali pitanje je koji bi klub htio (mogao) prihvatiti Milsapov ugovor od 30m, a i Denver bi ostao bez kvalitetne četvorke i jedinog pravog defanzivca u ekipi.

avatar
pepyslav
Sunday, 01.07.2018
14:15

Denver uz Houston je jedini parirao GSW, jer su ofanzivne ekipe potpuno, tako da bi sto se toga tice imao razlog....imaju dosta dobrih sutera, i sposobni su da daju u proseku 110-120p svakako....ipak mislim da ce James ako vec bude birao zapad, izabrati LA...