Jokić i Bogdan poraženi, bore se za potez večeri! Lebrone, za sve postoji prvi put u karijeri!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 29.11.2017.
08:01
Izvor: Sportske.net

Najavili smo, Denveru nikako ne leži Juta. Bogdan video "Grčku zver", ali i napravio jedan sjajan potez, Lebron će pamtiti duel protiv Majamija samo po jednoj stvari

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Kako rekosmo sinoć, Juta je košmar za Denver. Džez je nastavio sjajnu seriju pobeda protiv Nagetsa, zaustavili su goste na 77 poena, rasturili ih sjajnom odbranom u nastavku. Ovo je za Denver najgora utakmica u sezoni, postigli su najmanje poena, imali šut oko 36%.

Ovo je bilo još gore nego na otvaranju sezone kada je takođe u "Vivint Smart Houm Areni", domaćin slavio. Jokić 7 poena, po 6 skokova i asistencija, izgubio je duel sa sjajnim Fejvorsom kome je povreda Goberta otvorila prostor. Centar Jute je ubacio 24 poena, pogodio 12 od 16 šuteva, imao 9 skokova, 5 asistencija i 3 blokade. Denver igra loše na strani, ovo je njihov sedmi poraz u deset mečeva.

Jokiću zameraju što ne preuzima odgovornost u napadu, sa ovakvim njegovim učinkom u ofanzivi stvari za Denver izgledaju loše.

Ako ništa drugo, Jokiću ostaje potez večeri, kada je "poslao po novine" Rikija Rubija, ali to neće promeniti gorak ukus teškog poraza.


Noć posle trijumfa u Ouklendu, Kingsi su spušteni na zemlju. Milvoki ih je pregazio za tri četvrine, Adetokumbo ubacio 32 poena, pa su se Baksi prošetali kroz Sakramento. Bogdanović 7 poena, 2 ukradene lopte, šutnuo je samo tri puta.
Može i bez Džona Vola. Da li ih je Minesota potcenila,teško je reći, ali su Vizardsi bez svog lidera slavili nagostovanju Vulvsima. Oto Porter je predvodio goste sa 22 poena, obatima su loše šutirala, promašivali bacanja, ali je bolja igraVašingtona u poslednjoj četvrtini otvorila vrata pobede. Oto Porterje pogodio ključni šut, Vigins dva puta promašio, Batler izgubioloptu i to je bio kraj nade za domaće. Bjelica i dalje povređen...

Feniks je uz 33 poena Devina Bukera odneo pobedu protiv Čikaga, TiDžej Voren je dodao 25, Mirotić se vratio na klupu posle onog nokauta od strane Portisa, nije ulazio, ali teško da bi sprečio šesti poraz u nizu za Bulse.

I na kraju, Majami nastavlja sa pobedama, Lebron bez milosti prema bivšem timu. Na Floridi se sa Kavsima ne snalazi, u Ohaju je druga priča. "Kralj" je ubacio 21 poen, imao 12 skokova, 6 asistencija, 5 ukradenih lopti. I uz to je isključen praktično u trenutku kada je meč bio rešen. Kevin Lov je ubacio 32 od 38 poena u prvom poluvremenu, ovo je deveta pobeda u nizu za Kavse. Zanimljivo, ovo je prvi put u karijeri da je Lebron isključen, ne računajući NBA, nego od kada je počeo da kao klinac igra košarku u rodnom Akronu.

On je ušao u raspravu sa sudijom oko faula posle bacanja, a rekao je da sudije od njega prave šutera, ne svirajući prekršaje nad njim u reketu.

Sudije su rekle da ih je Lebron nekoliko puta vređao tokom meča i da je isključenje samo bila kulminacija.

Juta - Denver 106:77
Sakramento - Milvoki 87:112
Minesota - Vašington 89:92
Čikago - Feniks 99:104
Klivlend - Majami 108:97

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Yaya Sanogo
Wednesday, 29.11.2017
10:16

Zahuktao se Cleveland, nema sad na istoku ko da ih zaustavi. Jos kad se vrate Rose i Thomas auu. Finale ponovo Cle - Gsw.