Jokić faktor u Kazinsovom trejdu!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 21.02.2017.
13:05
Izvor: Sportske.net

Denver je imao najbolje čipove za razmenu, ali su njihovi razlozi uverljivi. Ili ipak ne?

BETA/AP Photo/Rich Pedroncelli
BETA/AP Photo/Rich Pedroncelli

Povezane vesti

Vlade Divac je juče pominjao da je imao bolju ponudu za Kazinsa, od one koju je prihvatio, ali da bi svaka druga bila lošija.

On nije otkrio o kom klubu se radi, ali sigurno je prema nekim izvorima da je Kazins nuđen Denveru.

Naime, Nagetsi su imali adute, Galinarija, Džamala Mareja i Vila Bartona, neko od njih i ista draft kompenzacija bi svakako bio veći dobitak za Kingse, nego što je bio slučaj u trampi sa Pelikansima.

Sa druge strane sada Pelikansi postaju konkurent Denveru za plej-of, pa se mnogi pitaju zbog čega su odbili da pregovaraju oko Kazinsa. Sa njim u timu, Denver bi svakako bio mnogo jači.

Nekoliko je razloga.

Prvi, atmosfera u svlačionici, koja je sjajna, mnogi veruju da bi dolazak "Bugija" narušio hemiju unutar tima.

Drugi je Nikola Jokić koji bi istina mogao da igra u tandemu sa Kazinsom, da bude "četvorka", ali Meloun u njemu vidi centra za budućnost.

Kada se pogledaju brojke, Nikolina sezona od kada je Nurkić premešten na klupu jer nisu funkcionisali ga smešta među top igrače lige.

Treći je Džamal Marej, navodno su Kingsi insistirali na njemu, Nagetsi smatraju da su on i Jokić osovina tima za budućnost, pa nisu želeli da narušavaju ni sadašnju hemiju u ekipi, niti da se odriču igrača koji dobro funkcionišu, zarad dovođenja problematične zvezde i kratkoročnog profita.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 21.02.2017
14:59

Ispravite me ako gresim, ali jedan stvar ponuda i nudjen? Mislim da iam razlike, dakle ako je neko NUDIO nekom nesto odna to ne znaci da to ovaj zeli, vec da ima pravo. Kako to onda znaci da su Kingski imali bolju ponudu? Mislite sami su sebi napravili ponudu da ponude Denveru Kazinsa za ono sto njima odgovara?