Jokić će sanjati trojke, Crnogorac kao Godzila u Njujorku, Lebron zakucao za pobedu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 12.11.2018.
09:17
Izvor: Sportske.net

Bruk Lopez izbušio Jokića i Denver, sjajni Vučević vodio Orlando po pobede u hramu košarke, Lebron na efektan način prelomio utakmicu. Buđenje Hjustona u "Bradonjinoj" režiji...

EPA-EFE/STEVE DIPAOLA
EPA-EFE/STEVE DIPAOLA

Povezane vesti

Denver je u krizi, novi poraz i to u Koloradu od odličnog Milvokija. Baksi nisu samo Adetokumbo, naime Grk je ubacio 22 poena, radio i sve drugo, 9 skokova, 8 asistencija, ali je promašio svih pet slobodnih bacanja. Međutim, petorka je odigrala odlično, Nruk Lopez je rasturio Nagetse wa 28 poena, centar Milvokija je pogodio osam trojki, činilo se da će njegova uloga u ekipi biti manja, kada je novi trener Budenholcer počeo da forsira šut spolja, ali je legenda Netsa našao svoje mesto u sistemu. Baksi su pogodili 17 trojki, odbrana Nagetsa kao sir.



Jokić četiri trojke, 20 poena, po 6 skokova i asistencija, ali to malo vredi kad se izgubi.

Milsap je ubacio 25 poena za Denver koji je izgubio nakon sjajnog starta tri utakmice u nizu. Inače, u prvih šest sezona Bruk Lopez nije probao da šutne trojku, mada je poznat kao pretnja spolja.

Lejkersi su preko 50% mada su se propisno namučili sa slabom Atlantom. Lebron je ubacio 26 poena i zakucao za pobedu. Veliki posao je onda odradio Tajson Čendler, pridošlica iz Feniksa. Veteran je blokirao mladog Janga i pokazao da će biti veliko pojačanje. Lebron je inače sam zvao generalnog menadžera Sansa i molio ga da pusti Čendlera u Lejkerse.

Boston je nastavio da posrće na Zapadu, Dam Lilard je ubacio 19 poena, ali je junak bio Al-Faruk Aminu. Pogodio je dve trojke kada se lomilo, pa su Blejzersi dobili četvrti meč u nizu. Vodili su i sa +21, ponovo se Boston vratio u meč, ali nije uspeo da okrene. Portland je seriju mečeva kod kuće završio skorom 5-1, a "Kelti" se vraćaju razočarani na Istočnu obalu.

Nikola Vučević je razbio Nikse, Crnogorac je uz 21 poen, imao 14 skokova, sjajan šut, veliku pomoć imao je u rezervistima Terensu Rosu i Mou Bambi, ovaj drugi, ruki sa Teksasa je ubacio 15 poena, imao 8 skokova. Inače, ovo je njegova kuća, rođen je u Harlemu, i jasno da je bio impresioniran činjenicom da prvi put igra u hramu, u MSG. Medžik je dao 17 trojki, najviše u sezoni, a bili su i na +34 u poslednjoj četvrtini.

Džejms Harden je ubacio 40 poena u tek petoj pobedi Hjustona ove sezone. Ali, srušio je Indijanu, zanimljivo da je ovo prva pobeda Roketsa kod kuće, 12. su na Zapadu, u pitanju je tim koji je trebalo da baci rukavicu šampionu ove sezone. Pol i Harden su u prve tri četvrtine bili previšee za Pejserse, "Bradonja" je imao i 9 asistencija i 7 skokova, a Kris Pol ubacio 26 koševa. Prednost je bila +22 na poluvremenu, Indijana je prepolovila na startu treće četvrtine, ali je onda domaćin ubacio u brzinu i stigao do lake pobede koju su gosti samo ublažili u poslednjem periodu.

U matineu Šarlot je odneo pobedu iz Detroita...

Rezultati:

Šarlot - Detroit 103:113
La Lejkers - Atlanta 107:106
Portland - Boston 100:94
Denver - Milvoki 114:121
Njujork - Orlando 89:115
Hjuston - Indijana 115:103

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke