Jeste li primetili kako Trinkijeri diskretno peva sa ''grobarima''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.03.2019.
17:23
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana nije ostao imun na atmosferu koju su uoči sinoćnje utakmice napravili navijači crno-belih.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Partizan je sinoć uspeo da izjednači u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige, savladao je Zvezdu sa 70:67 i izborio majstoricu koja je na programu naredne subote, 6. aprila, kada će crveno-beli imati ulogu domaćina.

Tim Andree Trinkijerija je to uspeo da učini uz gromoglasnu podršku svojih navijača sa prepunih tribina dvorane ''Aleksandar Nikolić'', a na YouTube kanalu ABA lige je posebno izdvojen deo atmosfere nekoliko minuta pre početka utakmice.

Ono što je možda najzanimljiviji detalj sa ovog snimka jeste reakcija trenera Partizana koju možete videti na 02:18 od početka, kada Trinkijeri zajedno sa ''grobarima'' diskretno pevuši deo pesme ''Da volim crno-bele...''
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 31.03.2019
17:47

Nije on slucajno letos odbio one prigradske kulove:-D Pevao je i Vasa Micic, ne zaboravite to.

avatar
babaroga
Sunday, 31.03.2019
19:40

Koga je to odbio? Koliko ja znam, a i on je rekao da nikakvu ponudu ni od koga nije dobio. U tom intervjuu rece i da se nadao Italiji, ali-corak. E sad me bas zanima kakvi su to tvoji izvori, da li znaju vise od samog coveka o kome se prica, i koga je to odbio po njima (tebi)?

avatar
babaroga
Monday, 01.04.2019
18:06

Sram te bilo za ovo sto si napisao. Ako znas sta je to.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 01.04.2019
15:34

To sto je on demantovao tako nesto ne mora da znaci da ponude nije bilo, to su ti trikovi sa Apenina:-D

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 31.03.2019
17:37

Niko od vas novinara da pohvali Vanju Marinkovica i njegov "nestvarni" +/- razliku +17 za 30 minuta igre. U prevodu dok je Vanja Marinkovic bio na parketu (cak 30 minuta), Partizan je taj period dobio sa 17 razlike, a ostalih 10 minuta dok je Vanja bio na klupi je izgubio 14.
Takodje i Trinkijeri se treba pohvaliti, gde je na kraju na keca procitao akciju koju je Tomic zamislio i odmah zatrazio tajmaut.
Ko je pazljivo gledao videce da Pejdz koji je prvi put bio uz Berona, nije stao odmah neko ga je cekao posle blokova kako mu ne bi dozvolio da primi loptu.