Jelovac se izvinjavao posle poraza od Nemačke, ali...

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.07.2018.
13:38
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Bio je jedan od najboljih u našem timu sinoć u Novom Sadu, na kraju postao tragičar.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO

Povezane vesti

Uz Bobana Marjanovića i Nikolu Milutinova, Stevan Jelovac (19 poena i devet skokova) je protiv Nemačke sinoć bio jedna od najsvetlijih tačaka u reprezentaciji Srbije, ali je u samom finišu bacio veliku senku na sve što je pokazao u prvih 38 minuta utakmice.

Dok je Šreder izvodio slobodna bacanja za Nemce, Jelovac je laktom udario Klebera, u trenucima kada se lomio rezultat, pa su gosti dobili još penala, uz sledeći napad koji su uspeli da realizuju, što mnogi sada vide kao ključni detalj za konačan ishod, 81:88 u korist Nemačke.

Posle meča Jelovac se za ovaj postupak izvinio saigračima, ali uverava da to što je uradio nije bilo namerno.

''Evidentno da nisu igrali standardni prvotimci, nadam se da će da bude bolje. Zahvalio bih se publici koja je došla u velikom broju i nadam se da će da budu uz nas tokom naredne runde.

Svirali su mi tehničku, zaista sam slučajno udario protivnika. Izvinio sam se odmah saigračima. Okrećemo se septembru i novim kvalifikacijama", istakao je Jelovac, a prenosi ''Blic''.

''Orlovi'' će od septembra nastaviti takmičenje u novoformiranoj Grupi L, a prvu utakmicu odigraće 13. septembra, kada će gostovati do sada neporaženoj selekciji Grčke.

U prilogu pogledajte kompletan raspored u našoj grupi do kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke