Jedan od najboljih igrača Fenera jasan, ostaće, ako ne ode Obradović!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 08.04.2020.
13:46
Izvor: Sportske.net

Jasno je da se u istanbulskom klubu sve vrti oko srpskog stratega.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Napravio je Željko Obradović od turskog Fenerbahčea jedan od najboljih evropskih timova.

Pod njegovom palicom Fener je uvek bio među prvim favoritima za osvajanje Evrolige, do trofeja je i stigao 2017. godine.

Ipak, ove sezone su se javili određeni problemi u Istanbulu, pa su se pojavile priče i da bi Željko Obradović na leto mogao da napusti klub posle sedam godina.

Priča se i o odlasku jednog od ključnih igrača Fenerbahčea Kostasa Slukasa, za čije usluge su zainteresovani najbolji grčki klubovi PAO i Olimpijakos.

On je istakao da od njegovog povratka u domovinu zasad nema ništa, ali da bi se situacija značajno promenila, ako bi Obradović napustio Istanbul.

"Postoji glasina da ću se vratiti u Olimpijakos ili zaigrati za Panatinaikos. Čitam i slušam ove scenarije, ali jedina istina je da imam zagarantovan ugovor sa Fenerbahčeom na još jednu sezonu.

Zbog jedinstvenog slučaja, razne stvari mi se vrzmaju po glavi, ali ugovor postoji. Ako bi, naravno, Obradović otišao, o čemu se naveliko priča, stvari bi se promenile
", pojasnio je iskusni plejmejker.

Dakle, Obradović je po svemu sudeći na izlaznim vratima kluba, a njegov odlazak bi mogao da pokrene pravi egzodus u istanbulskom klubu.

Kazino baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke