'Japanac' predočio "grobarima" surovu istinu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.11.2018.
13:04
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Pomoćni trener Anderee Trinkijerija objasnio je navijačima Partizana kako stoje stvari i šta će sve biti potrebno da bi se ostvarili dobri rezultati.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Novi trener KK Partizan NIS Andrea Trinkijeri dovodi sa sobom i novog pomoćnika, lice koje je dobro poznato navijačima crno-belih.

Vlado Šćepanović se posle gotovo deceniju i po vraća u Partizan u novoj ulozi, a u razgovoru za "Informer" popularni 'Japanac' objašnjava kakva je situacija i šta crno-bele čeka u nastupajućem periodu.

"Andrea je odličan trener, sigurno jedan od najboljih u Evropi. Uvek sam poštovao njegovu košarkašku filozofiju", rekao je Šćepanović.

Crno-beli su u seriji od šest uzastopnih poraza, a u subotu ih čeka teško gostovanje ekipi Mege Bemax koja ne zna za poraz u ABA ligi.

"Trudićemo se da Partizan vratimo na pobednički put, ali svi moraju da budu svesni da to ne ide preko noći. Potrebno je vreme i mnogo rada kako bi stvari krenule u dobrom pravcu, što svi očekujemo", poručio je Šćepanović.

Partizan će novog trenera predstaviti danas, a videćemo da li će Trinkijeri već sutra debitovati na klupi ili će sačekati duel sa Trentom u "Pioniru".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke