Janković: "Zvezda dobra, ali neiskusna"

Autor: Beta Beta
petak 10.04.2015.
09:43
Izvor: Beta

Košarkaš Panatinaikosa Vladimir Janković rekao je večeras da je Crvena zvezda još neiskusna ekipa, ali da će iz sezone u sezonu biti sve bolja.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Zvezda je Top16 fazu Evrolige završila sa četiri pobede, dok se PAO plasirao u četvrtfinale, gde će se sastati sa CSKA.

"Bila je mnogo teška grupa, Real, Barselona, Makabi... Zvezda nije imala sreće na nekoliko utakmica, mnogo je mašila za tri poena. Nedostaje joj mnogo iskustva, ali to će s godinama biti sve bolje i bolje", rekao je Janković posle utakmice u Beogradu.

Panatinaikos je u hali Pionir izgubio od Zvezde 69:68, u poslednjem kolu Top16 faze, u utakmici bez rezultatskog značaja.

"Zvezda je mnogo dobra ekipa sa talentovanim igračima. Igraju lepo, jako u kontranapadima, fizikalni su...", kazao je Janković.

On je posebno istakao najkorisnijeg igrača Evrolige Bobana Marjanovića.

"Koja god ekipa ima Marjanovića je srećna, voleo bih da mi je saigrač. On je u vrhunskoj formi, neka je živ i zdrav i neka nastavi tako", istakao je košarkaš Panatinaikosa.

Prema njegovim rečima, cilj Panatinaikosa je i dalje grčko prvenstvo, i pored plasmana u četvrtfinale Evrolige.

"Biće teško sa CSKA, bitno je da odigramo dobro jednu od prve dve. Borićemo se za fajnal for i biće mnogo lepo ako budemo uspeli da se izborimo. Ipak, cilj je grčka liga", rekao je on.

Janković nije želeo da otkrije za koga će navijati u predstojećem duelu Zvezde i Partizana u polufinalnoj seriji Jadranske lige.

"Najverovatnije ću pratiti te utakmice i nadam se da će bolja ekipa da pobedi", rekao je Vladimir Janković, čiji je pokojni otac Boban nekada igrao za Zvezdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke