Janković može u Partizan - Ovo je Čovićev jedini uslov!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.10.2018.
14:27
Izvor: Sportske.net, TV Pink

Nije nerealan, pitanje je samo da li u Partizanu žele da ga ispune.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Predsedik KK Crvena zvezda mt:s Nebojša Čović govorio je prilikom gostovanja na TV Pink o aktuelnom slučaju Stefana Jankovića.

Krilni centar je želeo da napusti Zvezdu i preko Fuenlabrade stigne do Partizana, ali mu to nije pošlo za rukom pošto nije dobio ispisnicu od strane KS Srbije.

Nebojša Čović je objasnio kako nema problem sa tim da Janković obuče Partizanov dres, ali je podvukao da za tako nešto postoji jasan uslov.

"Nemamo problem da neko pređe u crno-beli tabor. Obeštećenje je 200.000 evra. Možda i na rate. On nije slobodan igrač i to ćemo da branimo do najviših međunarodnih instanci. Ponosni smo što je igrao za nas, verujem da je i on ponosan. Može gde hoće, samo neka novac legne na račun", rekao je Čović.

Trener Crvene zvezde mt:s Milan Tomić ne računa na Stefana Jankovića i videćemo kako će se ovaj slučaj okončati, odnosno da li će obe strane biti zadovoljne kada usledi rasplet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
noname
Thursday, 11.10.2018
21:21

a neka ga, nek” odsedi malo. Poleteo je prosle godine i on i Radicevic u Zvezdu, nit” su se naigrali niti bilo sta osvojili. Za 200.000 mozemo placati dva dobra slobodna amerikanca do kraja sezone!
P.S. ja stvarno ne znam sta ovde nije u skladu sa pravilima i propisima, ali verujte da sa ovakvim idiotskim nacinom cenzure obesmisljavate svako komentarisanje i raspravu. Ne morate objaviti ni sada, ovo samo da znate o cemu se radi. Objava komentara na bajatu vest je ionako besmisleno!

avatar
babaroga
Friday, 12.10.2018
00:39

Apsolutno se slazem. Sa drugim delom komentara :) Sto se prvog dela tice eno ti ispod sta kaze Sasa Ilic, pa ne znam sto bi onda placali ako je slobodan? Ili mozda ipak nije bas sve tako kako prica onaj sto sebe naziva novinarem? I Sasa Ilic, naravno :D

avatar
svojnasvome
Wednesday, 10.10.2018
16:19

Popusices svakako!

avatar
babaroga
Wednesday, 10.10.2018
15:58

Dobra para za tu klasu igraca, sumnjam da ce neko da plati tolko. Osim mozda "pijanih milionera" iz komsiluka. Sta ce sad onaj sto sebe naziva novinarom da kaze, otkud nam pravo da trazimo pare kad je Jankovic, po njemu, slobodan igrac?

avatar
Saša Ilić
Thursday, 11.10.2018
23:21

Pa jeste slobodan igrač ali je uložena žalba C.Zvezde, za nekoliko dana će biti definitivni slobodan.