Janakopulosu izrečena nova kazna

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.03.2018.
22:16
Izvor: Sportske.net

Evroliga ne namerava da odustane, a izgleda da ne planira ni gazda Panatinaikosa.

paobc.gr
paobc.gr

Povezane vesti

Pokušala je Evroliga da odobrovolji patrona Panatinaikosa Dimitrisa Janakopulosa tako što je ublažila kaznu i prvobitnu suspenziju od godinu dana preinačila u šest meseci zabrane prisustvovanja utakmicama elitnog takmičenja.

Očigledno je da Janakopulosa to nije zadovoljilo pa je odlučio da prisustvuje derbi susretu 24. kola Evrolige između Panatinaikosa i Olimpijakosa.

Očekivano, Disciplinski sudija Evrolige ponovo je reagovao i kaznio predsednika Panatinaikosa sa dodatnih 60.000 evra zbog nepoštovanja odluke o suspenziji.


U saopštenju Evrolige navodi se da je Dimitris Janakopulos prekršio član 23 Disciplinskog pravilnika koji se odnosi na "Poštovanje sankcija". Kazne za kršenje kazni koje izreknu Disciplinski sudija ili sudija u žalbenom postupku iznose od 30.000 do 280.000 evra.

Zanimljivo je da je Dimitris Janakopulos najavio da će prisustvovati i sledećoj utakmici Panatinaikosa koju će "zeleni" odigrati na gostovanju u Madridu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zdenkomen
Wednesday, 07.03.2018
11:16

Svaka čast majstore. Vuci ih za nos, tu elitu, a šljam da ne može biti veći. Nemoj ni kazne da plaćaš, samo ih z.......j.