Janakopulosu dosta "Cirkus lige", predlaže da neko od Srba preuzme kontrolu nad Evroligom!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.04.2018.
11:25
Izvor: Sportske.net

Predsednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos udario je po Đordiju Bertomeuu i Evroligi jače nego ikada. Evo koga bi od srpskih košarkaških poslenika voleo da vidi na čelu takmičenja.

agonasport.com
agonasport.com

Povezane vesti

Košarkaši Panatinaikosa poraženi su u sredu u Madridu u trećoj utakmici četvrtfinala plej-ofa Evrolige tako da će "Kraljevski klub" u petak imati meč loptu za plasman na fajnal-for.

Odmah nakon utakmice usledila je rafalna paljba Dimitrisa Janakopulosa putem "Instagrama". Predsednik Panatinaikosa postavio je niz slika i snimaka kojima je poručio šta misli o takmičenju i čoveku koji ga vodi.

"Čestitam Real Madridu na pobedi. Cela Evropa vidi i razume da se takmičenje ne odvija na parketu. Svako ko u to ne veruje nakon sinoćne utakmice ili je glup ili 'ufiksan'. Španski poslenik sa malim naočarima napravio je od svog takmičenja svoj posed", napisao je Janakopulos.

Na "Instagramu" Dimitrisa Janakopulosa postavljen je video sa spornim situacijama sa sinoćne utakmice, a Evroliga je okarakterisana kao "Cirkus liga" na čelu sa klovnom Bertomeuom.

"Na ovaj način degradiraš košarku, beskorisni čoveče. Kao što sam već rekao, bez obzira na konačan ishod onoga što radimo na terenu, ukoliko ne dođe do radikalnih promena u takmičenju i među ljudima koji njime rukovode, napustićemo ovu 'cirkus ligu' na kraju sezone", dodao je Janakopulos.

On je putem pomenute društvene mreže prozvao i Real Madrid i zatražio da "Kraljevski klub" pokaže veličinu saopštenjem u kojem bi poslao poruku da ne želi da pobeđuje uz pomoć sudija.

Tu je i post sa fotografijama bivših košarkaša i uglednih košarkaških radnika koje Dimitris Janakopulos vidi na čelu Evrolige umesto Bertomeua.

Među njima su košarkaški menadžer Miško Ražnatović, ali i legende srpske košarke Dejan Bodiroga i Predrag Saša Danilović koji se trenutno nalazi na čelu Košarkaškog saveza Srbije.

Rat na relaciji Panatinaikos - Evroliga traje već neko vreme, a Dimitris Janakopulos je zbog svega što se dešavalo najavio da će njegov klub od naredne sezone igrati u FIBA takmičenjima iako ima višegodišnji ugovor sa Evroligom.





Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Thursday, 26.04.2018
15:36

Apsolutno se slažem.. Ali fora da zalizani bude umesto Djordija, to bi tek bio fijasko i kriminal!

avatar
Radovan Filipovic
Thursday, 26.04.2018
15:08

Ali Miško heheehe

avatar
brekbaCh1
Thursday, 26.04.2018
14:44

Realno, ovo nije Evroliga, ovo je privatna liga.

avatar
bagra
Thursday, 26.04.2018
14:36

Misko ce da unakazi ovu nasu kosarku, zajedno sa covicem, samo fali jos i u evroligu da se uvuce.

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 26.04.2018
12:12

A gde je tu Čowić?

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 26.04.2018
11:43

Danilovoc se vec odlicno pokazao u nasoj ligi,definitivno zasluzuju da vodi.

avatar
Rade N.
Thursday, 26.04.2018
11:31

Kakva budala :-)

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 26.04.2018
11:29

Mentola sa brkovima i podocnjacima. A sad su ti dobri Srbi, je l' da? Najbolje da Raznatovic bude na celu, malo mu je sto drzi pola elite.