Janakopulos se izvinio zbog gaćica

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.02.2019.
14:20
Izvor: Sportske.net

Reklo bi se da je ovakvom vrstom izvinjenja samo dolio ulje na vatru.

agonasport.com
agonasport.com

Povezane vesti

Ne stišava se bura u Atini nakon prekinute polufinalne utakmice grčkog kupa između Panatinaikosa i Olimpijakosa.

Utakmica je prekinuta na poluvremenu, ali ovoga puta ne zbog divljanja huligana, već zbog odluke crveno-belih iz Pireja da se ne vrate na parket.

Predstavnici Olimpijakosa smatrali su da je suđenje bilo tendenciozno i da je rezultat na poluvremenu (40:25) nije predstavlja odraz snaga na terenu.

Da sramota bude veća postarao se predsednik Panatinaikosa, eskcentrični Dimitris Janakopulos koji je u poluvremenu doneo ženski donji veš na klupu Olimpijakosa.

Takav postupak patrona Panatinaikosa naišao je na osude zbog čega se Janakopulos javno izvinio svima osim Olimpijakosu!

"Mislim da nije fer da se toliko pažnje posvećuje jednom pogrešnom postupku. Zaista je preuveličano sve to. Želim da se izvinim košarkaškom svetu, osim Olimpijakos. Bio je to šaljiv gest", rekao je Janakopulos za radio "Sport24".

Gazda Pantainaikosa spreman je na sankcije.

"Ukoliko je moj postupak bio toliko loš, trebalo bi da snosim sankcije. Javno se izvinjavam igračima Panatinaikosa, jer je mojim činom pala u senku pobeda na terenu i sjajna atmosfera koju su navijači napravili tokom meča", dodao je Janakopulos.

Panatinaikos će igrati u finalu grčkog kupa protiv PAOK-a, a ostaje da vidmo kakve sankcije čekaju košarkaški klub Olimpijakos zbog odbijanja da odigra drugo poluvreme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke