Iznenađenje - Još jedna smena u ABA ligi!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.11.2018.
20:31
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Tek je šest kola odigrano, a sve je duži spisak promena na klupama ABA ligaša.

aba-liga.com/Igokea/Nenad Vuruna
aba-liga.com/Igokea/Nenad Vuruna

Povezane vesti

Nenad Trajković više nije trener Igokee!

Iskusni stručnjak je to danas potvrdio u izjavi za ''Mondo'', a čelnici kluba su mu odluku saopštili sinoć, dva dana posle poraza od FMP-a (74-85). Ne krije da je veoma iznenađen ovakvim raspletom...

''Bio sam iznenađen, pošto smo se dogovorili na početku sezone da je cilj plasman na sredini tabele i razvoj mladih igrača. Ali, ljudi u klubu su se uplašili lošijih rezultata i odlučili da me smene. U suštini, 'dijamanti' košarke Republike Srpske, Ilić, Janković i Talić su napredovali iz dana u dan, sa njima se radilo i mislim da sam tu obavio dobar posao'', istakao je Trajković.

On otkriva i da je čelnicima kluba pokušao da objasni da nije mnogo bitno da li će Igokea završiti kao šesta, ili deveta, ali oni nisu imali razumevanja. Trenutno, ovaj tim je na osmoj poziciji sa skorom 2-4.

Podsetimo, od početka ove sezone, trenere su promenili i Cedevita (smenjen Sito Alonso, došao Slaven Rimac), Zadar (smenjen Aleš Pipan, došao Ante Nazor) i Partizan (Nenad Čanak podneo ostavku, došao Andrea Trinkijeri).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke